De vernieuwde busoplossing van 1TIS

23-08-2021
Niet voor niets hebben wij een groot aantal mooie reis bedrijven als klant, die gespecialiseerd zijn in busreizen. Deze klanten zijn o.a. Bak Reizen, Dalstra Reizen, Oad, Boosten Reizen, Fital, Winterliner, Flowtrack, Maaskant Reizen en Solmar.

Speciaal voor reisaanbieders van dagtochten, buspendels en/of meerdaagse (rond)reizen die met de bus worden uitgevoerd, hebben wij een mooi busreizen product.

Bij busreizen heb je een aantal belangrijke uitdagingen in je operationele uitvoer. Namelijk dat je te maken hebt met vaak vele verschillende opstapplaatsen, veel individuele boekingen in 1 bus en uiteraard verschillende wensen en eisen van de klant, die je goed wilt invullen.

1TIS begrijpt deze operationele uitdagingen en heeft met haar busreizen product en jarenlange ervaringen een mooi product met haar software neergezet.

Vanuit de verschillende opstapplaatsen door Nederland, dien je een correcte planning/passagierslijsten te maken voor de verschillende chauffeurs met de verschillende bussen, om uiteindelijk alle mensen met dezelfde eindbestemming in die ene bus te krijgen vanaf de verzamelplaats.
Ook de verschillende stoelklasses, waar je als klant bij boeking voor kunt kiezen, zijn relevant. Alsook de gegarandeerde zitplaats garantie.
Het indelen van de bussen, zoals bovenstaand beschreven, dient dan ook uiterst nauwkeurig te gebeuren. Met onze software gebeurt dit uiterst nauwkeurig en foutloos.

Tevens dien je net als bij vliegvakanties te kijken naar het yielden van de bussen. Dit zodat de betreffende bus, zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld, met de beste bezettingsgraad en de beste tariefstelling. Het bijboeken van producten zoals extra bagage, het upsellen van de stoel van een Royal Class naar een First Class, WiFi aan boord, maaltijden inclusief of exclusief. Allemaal producten waar een klant uit kan kiezen bij boeking of na de boeking, die wel 100% goed verwerkt dienen te worden in de operationele handeling.

Wij begrijpen dit vanuit 1TIS als geen ander en hebben ons busreizen product zo opgebouwd, dat je onze software ook op deze wijze kunt gebruiken.