Efficiënt debiteurenbeheer

Voor elk bedrijf is het noodzaak om een efficiënt debiteurenbeheer te hebben. Openstaande facturen zijn éen van de mindere leuke kanten aan de bedrijfsvoering, maar dienen wel nauwgezet opgevolgd te worden.

Wij weten dit met onze software goed te stroomlijnen. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht van de openstaande betalingen. Je krijgt bijvoorbeeld een goed inzicht in de aanmaningen, de aanbetalingen of de restant betalingen. Uiteraard kun je zelf diverse selecties maken en queries uitdraaien.

Middels onze software kun je automatisch ook betalingsherinneringen versturen, bijvoorbeeld een week voordat de restantbetaling voldaan dient te zijn. De teksten van deze e-mails maak je naar eigen wens en invulling op.
Ook kun je automatisch diverse signaleringen mailen.

Met onze software kan de klant direct online betalingen doen. Je stuurt in de e-mail een betalingslink mee en de klant gaat direct naar de betreffende openstaande betaling.

Al onze klanten stellen zelf hun eigen betaal flows op. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de aanmaningen. De 1e, 2e en derde keer aanmanen. Je stelt zelf eenmalig de teksten van deze e-mails op, de termijnen die je wilt hanteren en onze software voert deze vervolgens automatisch uit.

Uiteraard denken wij graag mee over de inrichting van het debiteurenproces, zodat er een goed plan komt voor het debiteurenbeheer.