Efficiënt debiteurenbeheer

Omdat wij onze software continu aan het doorontwikkelen zijn, nemen wij je graag mee in de doorontwikkeling van debiteurenbeheer.

Mede omdat debiteurenbeheer één van de processen is, waar al onze klanten mee te maken hebben. Daarom hebben wij het afgelopen jaar aandacht besteed aan het verder stroomlijnen van dit proces.

Wij hebben een standaard werkwijze ontwikkeld voor een zogenaamde friendly reminder voor de restantbetaling.

Via deze werkwijze stuur je de klant vlak voordat de restantbetaling voldaan zou moeten zijn, maar nog niet voldaan is, een vriendelijke mail of ze willen betalen. Vanuit deze mail is het dan direct mogelijk de openstaande betaling te voldoen via de payment provider.

Ook hebben wij het overzicht van de betaling signaleringen in een nieuw jasje gestoken.

Vanuit de backoffice software wil je ten alle tijden inzicht hebben in de facturen waar al een aanbetaling of restantbetaling voldaan had moeten zijn, of dat de klanten te veel betaald hebben. Hiervoor hebben we het overzicht uitgebreid met extra relevante informatie en mogelijkheden om de klanten gemakkelijk aan te kunnen manen.

We zien ook dat het online betalen via een payment provider steeds belangrijker wordt. Om deze reden hebben we er voor gezorgd dat online betalingen vanuit meerdere plekken geïnitieerd kunnen worden en dat deze op een efficiëntie wijze afgehandeld kunnen worden door de betaling direct in de backoffice software te registreren.

Als laatste hebben we gezorgd voor een standaard import, om mt940 bestanden vanuit je bank te kunnen importeren. Op deze wijze kun je losse bankbetalingen gemakkelijk in de backoffice software importeren.