Escrow voor SAAS olossingen

Continuïteit en wat kan Escrow voor jou betekenen

Graag geven wij een korte toelichting op de 'Escrow regeling' en de oplossing met data in de cloud.

De Escrow-regeling zorgt ervoor dat de broncode van de software beschikbaar is en blijft, als jouw softwareleverancier weg zou vallen. Alle opgeslagen data staat in de cloud en blijft hierdoor beschikbaar en ook de beschrijvingen van de opbouw van de infrastructuur.


Vroeger als je een softwarepakket aan had geschaft, zette je dit letterlijk als software op je computer, maar nu tegenwoordig beschikt je softwareleverancier over alle data en wordt het vaak beschikbaar gesteld vanuit de cloud.

Wij vinden het als bedrijf van essentieel belang om ook hier oog voor te hebben en onze klanten de zekerheid en garantie te geven, dat wij hier als softwareleverancier zelf de juiste voorzieningen voor treffen.

Jouw bedrijf dient niet kwetsbaar te zijn, omdat jouw softwareleverancier dit niet goed geregeld heeft. Jouw bedrijf dient te allen tijde te kunnen blijven doordraaien en alle data dient geborgd te zijn.

Ten aanzien van alle beschikbare data zorgen wij er vanuit 1TIS op voorhand voor dat jullie data en het risico dat je loopt, beschermd en afgedekt is.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Met steeds actuele tips en informatie over de reissector. Klik hier