Het team van 1TIS

Maak kennis met ons jonge en innovatieve team. Momenteel bestaat ons team uit meer dan 20 medewerkers met verschillende disciplines. Ons team bestaat uit projectleiders, online marketeers, software ontwikkelaars en front-end developers. Onze medewerkers kennen en begrijpen de reis- en evenementenbranche en staan klaar om u van dienst te zijn. Wij kennen u, uw branche en uw klant.
Graag stellen wij u voor aan ons team:

hester.png

Hester Verhoeven

Projectleiding & ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Amerika! In iedere staat is weer iets anders te zien en te beleven dus het verveelt nooit.
Trots op: Ik heb voor meerdere klanten de implementaties kunnen doen van ons systeem zodat zij hun backoffice processen efficiënter uit kunnen voeren en daardoor veel tijd besparen.
rico.png

Rico van Loenen

Directeur / Eigenaar

Favoriete vakantiebestemming: Momenteel zijn mijn favoriete vakantielanden Oostenrijk en Frankrijk. Dit zowel in de zomer als de winter.
Trots op: Als eigenaar en initiator ben ik zeer trots op hetgeen we als totale organisatie bereikt hebben. Een prachtige softwareoplossing voor de reisbranche, een mooie klantportefeuille en een fantastisch team.
richard.png

Richard van Heulen

Ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Stedentrips. Favoriete plekken: Barcelona en Londen (en Amsterdam).
Trots op: Ik heb in de afgelopen tijd veel klanten kunnen helpen met het maken van reisbescheiden en lijsten die de procesgang van de klant versnelt en werk uit handen neemt.
misja.png

Misja Roeleveld

Projectleiding & verkoop

Favoriete vakantiebestemming: Verschillende landen in Latijns-Amerika met Colombia als favoriet!
Trots op: Ik heb de afgelopen jaren meerdere klanten kunnen helpen om met onze software hun bedrijfsprocessen te verbeteren en een renderende website te ontwikkelen.
monica.png

Monica Groeneveld

Projectleiding & ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Mijn mooiste reis was naar Nieuw-Zeeland. De fjorden, bergen, stranden en de relaxte mensen zijn de lange reis meer dan waard!
Trots op: Ik ben er trots op dat we met elkaar mooie producten afleveren aan onze klanten, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt.
1tis-11-2016-311.jpg

Mark Freese

CTO

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantie bestemming is Schotland om de vriendelijke mensen, lekkere whiskey en prachtige natuur, maar tegen een zonvakantie om lekker te windsurfen op de zee zal ik ook geen nee zeggen.
Trots op: Het samenwerken met leuke, goede en creatieve collega’s om samen met hun een mooi, complex en toch gebruiksvriendelijk product te ontwikkelen.
1tis-11-2016-160.jpg

Daniël Schermer

Projectleiding & ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Ik ben opgegroeid met vele jaarlijkse vakanties naar Frankrijk; die bestemming heeft voor mij vele avontuurlijke herinneringen die ik met mijn jonge kinderen graag herbeleef. De vele kastelen en burchten van de Dordogne komen we graag naar terug!
Trots op: De afgelopen tijd heb ik samen met ervaren, creatieve en behulpzame collega's diverse projecten voor klanten kunnen begeleiden tot een optimaal resultaat.
leander.png

Leander Matse

Websiteontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantie bestemming? Gran Canaria voor de zon, en Oostenrijk voor de sneeuw!
Trots op: Het realiseren van strakke, functionele en vooral mooie websites voor onze klanten. Ik denk graag met de klant mee om de website net even dat extraatje mee te geven. Zoals animaties, effecten en stukjes script om de ervaring op zo'n website leuker te maken, maar ook te verbeteren.
danny.png

Danny Baraké

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Alle bestemmingen waar het mooi is onder water!
Trots op: Ik heb de afgelopen jaren op meerdere fronten onze software verbeterd, versneld en vereenvoudigd. Waardoor onze klanten optimaal kunnen profiteren van onze uitstekende software.
Gezicht

Yorick Roos

UX Designer

Favoriete vakantiebestemming: Als tevreden vakantievierder kijk ik aan het eind van het jaar graag terug als ik op wintersport vakantie in Oostenrijk ben geweest, een aantal dagen tussenuit ben geknepen met mijn motor richting de bergen en de zon heb opgezocht in een random-country om te relaxen en cultuur te snuiven.
Trots op: Het ontwerpen van interactieve media die zowel visueel aantrekkelijk zijn, als gebruiksvriendelijk in omgang.
norman.png

Norman Reinhard

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Frankrijk staat hoog op mijn lijstje. Lekker culinair gecombineerd met prachtige landschappen. Fantastisch!
Trots op: Het feit dat ik iedere dag onze klanten blij kan maken door hen te ondersteunen bij technische vragen.
Gezicht

Inge Hendriks

Websiteontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Zonvakanties zijn mijn favoriet: lekker bruinbakken en tot rust komen. Met name als favoriete vakantieland Italië voor het lekkere eten en het weer.
Trots op: Het omzetten van de wens van de klant naar een perfect functionerende website.
dannys.png

Danny Storm

Websiteontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: De beste herinneringen heb ik aan Denemarken.
Trots op: Verschillende websites die ik heb kunnen ontwikkelen inclusief diverse interactie onderdelen.
kevin.png

Kevin van Andel

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Australië.
Trots op: Mijn bijdrage aan functionele en technische standaarden voor zowel het ontwikkelteam als de software.
niek.png

Niek van Asperen

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Landen rond de middelandse zee, zoals Malta, Italië, Griekenland
Trots op: De bijdrage aan de ontwikkeling van diverse nieuwe functionaliteiten, onder andere het efficiënt kunnen aanleveren van zoekpagina's en boekingsengines op maat.
bryan.png

Bryan Gerritse

Websiteontwikkeling & Online marketing

Favoriete vakantiebestemming: Egypte: een warm land met een erg fascinerende geschiedenis.
Trots op: Het realiseren van de verschillende pagina's voor NRV Holiday.
brandon.png

Brandon de la Parra

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Eilanden van Spanje en Griekenland.
Trots op: Door mijn kennis op zowel het gebied van website ontwikkeling en software ontwikkeling heb ik onze klanten efficiënt kunnen helpen en onze software kunnen verbeteren.
Frank

Frank van Geest

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Alle bestemmingen met: zon, zee en strand. Waterpret en natuur, afgewisseld met rust en gezelligheid.
Trots op: Dat ik als backend ontwikkelaar mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling, verbetering en uitbreiding van TRIP.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief