Klant aan het woord Tiara Tours

De klant aan het woord Silvie Sweegers eigenaresse van Tiara Tours.

‘Sinds 1996 kun je bij Tiara Tours terecht voor bijzondere reizen met de wereldberoemde Trans Siberië Express, langs de Zijderoute, rondreizen in Centraal-Azië en langs de grenzen van Europa.

Wat begon in een kleine huiskamer, groeide uit tot dé specialist met een gezellig kantoor in het centrum van Breda.

Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met fascinerende treinreizen naar de Noordkaap, de Poolcirkel of dwars door Oost-Europa. Voor de avontuurlijke reiziger die graag gebruik maakt van een bepaalde mate van comfort.

Voordat wij met 1TIS gingen samenwerken, verwerkten we alles rondom onze reizen in Excel-sheets. Tijdrovend en achteraf bezien enorm inefficiënt. Het was dan ook een verademing toen we met de backoffice software van 1TIS in aanraking kwamen en wij in 2018 gestart zijn met deze samenwerking.

In het begin was de software van 1TIS voor mijn gevoel meer gericht op de groepsreizen aanbieders. Maar op de dag van vandaag zijn er steeds meer functionaliteiten die ons als maatwerk-specialist ook goede en de gewenste ondersteuning bieden. En ik denk dat de software nog zoveel meer biedt, waar wij nu geen weet van hebben, maar dan moeten we maar meer webinars kijken denk ik.

Sinds wij een aantal jaren geleden overgestapt zijn naar het opstellen van onze reisvoorstellen in de backoffice software, is de verwerkingstijd gemiddeld gehalveerd. Hetzelfde geldt voor het overige proces. Het is veel minder foutgevoelig, zowel in tekst als op financieel gebied. Je krijgt ineens inzichten, zoals bijvoorbeeld grip op je marges.

Op dit moment ontwikkelen we samen met de projectleider van 1TIS onze meest ideale boeking inzien pagina. Dit project verloopt snel, effectief en er wordt altijd meegedacht.

Ik hoop in de toekomst de managementinformatie meer gericht te kunnen gaan gebruiken. Ook deze biedt namelijk veel inzichten en het verrijkt onze kennis vanuit data. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking en de keuze die wij destijds hebben gemaakt om met 1TIS te gaan samenwerken.’