Onze medewerker Richard van Heulen aan het woord

Richard; ”Ik ben op 7 juli 2014 gestart bij 1TIS als medewerker ondersteuning en nu bijna 6 jaar later, ben ik Projectleider. Mijn werk is zeer uitdagend en divers, van het direct ondersteunen van de klanten bij hun vragen tot het oppakken van hele implementaties van organisaties en het geven van webinars. Geen week is hetzelfde.

Een gemiddelde werkweek bestaat uit overleg op maandag om lopende projecten te bespreken en de planning goed af te stemmen, de rest van de week ben ik vooral bezig om projecten met organisaties door te voeren. Dit kan zijn een koppeling met een betalingspartij, het in gebruik nemen van GRIP, reisbescheiden maken, alles waar een reisorganisatie mee te maken krijgt. Verder kan het zijn dat ik een webinar voorbereid en geef. Wij verbeteren GRIP continu en hier test ik ook veel voor.

Kijkend naar 1TIS kan ik wel zeggen dat wij een heel scala aan producten aanbieden aan de klant. Mijn collega’s bestaan uit mede-projectleiders, websiteontwikkelaars, IT-architecten en ontwikkelaars. De diversiteit aan specialisten zorgt er voor dat we op alle punten kunnen meedenken en ondersteuning kunnen bieden.

Buiten werktijd ben ik “projectleider” in het voetbal. Ik ben op dit moment de hoofdtrainer van FC Lisse 2 en ga volgend seizoen als assistent-trainer bij het eerste van FC Lisse fungeren. Dit slokt een groot deel van mijn vrije tijd op. Verder probeer ik samen met mijn vriendin te genieten van de voordelen van het wonen in een stad als Amsterdam. In de overige tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en om uit eten te gaan of naar Toomler te gaan.

Zoals jullie weten komt na inspanning ontspanning, daarom heb ik mijn vakantie al geboekt. Dit jaar ga ik samen met mijn vriendin voor de tweede keer naar Italië. De eerste keer zijn we naar het prachtige Toscane geweest en de aankomende vakantie gaan we Apulië verkennen. Lekker genieten van de zon, de mensen en het eten na weer een jaar heel hard werken”.