Oplevering 154

1TIS werkt, net als heel veel andere bedrijven in sprints. Het voordeel van het werken met sprints, is dat je projecten verkleint middels deelprojecten en in ons geval 1 x in de 2 weken een sprint oplevert en afrondt. Hierdoor ben je als bedrijf in staat om snelheid en overzicht te houden van lopende projecten en weten zowel klanten als ook de interne medewerkers, waar concreet aan wordt gewerkt en wanneer de oplevering plaatsvindt.
Iedere sprint leveren we nieuwe software op voor onze gebruikers.

Bijgaand een drietal vernieuwingen van onze laatste oplevering

Zelf signaleringen instellen bij het afsluiten van een boeking.
Soms is het handig, om door het systeem geattendeerd te worden, op iets dat je bent vergeten als je een boeking definitief wit maken. BV een ontbrekend paspoortnummer. Deze meldingen zijn vanaf nu naar eigen inzicht in te richten.

Eigen tabblad voor alle e-reserveringen bij een boeking
Een boeking bestaat vaak uit meerdere onderdelen. Het komt regelmatig voor, dat een of meer van deze onderdelen middels een koppeling, bij een andere partij zijn vastgelegd. Denk bv aan een huurauto of verzekering. Dit geldt niet voor alle onderdelen.
Als een onderdeel middels een koppeling is vastgelegd, zie je dat nu overzichtelijk terug op 1 tabblad bij de boeking.

Standaard Sitemap
Uiteraard wil je dat je website pagina's (zonder no index) geïndexeerd worden door zoekmachines. Hiervoor hebben wij een sitemap. Binnen GRIP (onze software) wordt er dagelijks een nieuwe variant klaar gezet. Onze software is slimmer gemaakt, waardoor er nu zelf nieuwe pagina’s worden herkent en worden klaar gezet.