Oplevering 155

Periodiek worden er vernieuwingen aangebracht in onze software. De volgende drie onderdelen willen we graag met jullie delen.

Blogpagina’s

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om blogs te onderhouden. De tekst en opmaak kan je binnen GRIP geheel vrij opmaken. Daarnaast kan je een datum, een categorie, een auteur, tags, bestemming of reis koppelen. Daarmee kan je je blogs op de website structureren of in laten stellen als zoekcriteria.

Meer weten over bloggen?. Lees hier waarom je zou bloggen.

Koppelingen - Methode Update Pull

De afgelopen periode is er hard gewerkt en het onderdeel koppelingen in GRIP. Er is een standaard methode ontwikkeld waarmee je continu (extra) informatie kunt ophalen van een gekoppelde externe partij nadat de reservering is gemaakt. BV nieuwe vluchttijden of extra content. Dit kan handmatig per dossier, maar kan ook als periodieke automatische actie.

Standaard databronnen & sjablonen

In GRIP hebben we een aantal vaste databronnen ontwikkeld. Deze standaard databronnen halen bijvoorbeeld standaard informatie van relatie of een boeking op. Deze informatie kan je makkelijk gebruiken binnen een e-mailtemplate of een documentsjabloon.