Oplevering 157

1TIS werkt, net als heel veel andere bedrijven in sprints. Het voordeel van het werken met sprints, is dat je projecten verkleint middels deelprojecten en in ons geval 1 x in de 2 weken een sprint oplevert en afrondt. Iedere sprint leveren we nieuwe software op voor onze gebruikers. Bijgaand een aantal noviteiten:

Nieuwe sjablonen toegevoegd

Vanuit GRIP kun je allerhande documenten genereren. Recent hebben wij ons proces om documenten te genereren geheel vernieuwd. Op basis van dit proces worden er ook nieuwe templates opgeleverd die onze klanten kunnen gebruiken. Onderstaande templates zijn de afgelopen sprints opgeleverd.

• Offerte beknopt
• Accommodatielijst uitgebreid
• Reisbewijs (NL / EN)
• Vernieuwde boekingsbevestiging

Yield Overzicht

Er is een nieuw yield overzicht toegevoegd aan GRIP. Dit overzicht toont van een reis per datum het aantal geboekte deelnemers, het doel totaal, de actuele prijs en kortingen.

Vanuit het overzicht is het mogelijk om prijzen aan te passen en is inzichtelijk wat de actuele marge is bij het huidige aantal boekingen. Tevens zie je wat een extra boeking zou doen, met het resultaat.

Vluchtkoppeling bagage

Er zijn verbeteringen gedaan aan de vluchtkopppeling. Zo is het scherm waarbij je je uit te vragen vluchttrajecten en je eigen allotment kunt definiëren, flink verbeterd in usability.
Tevens is het mogelijk gemaakt om een tijdsduur mee te kunnen geven waarbinnen een vlucht moet vertrekken.

Voor de koppeling met Amadeus is het mogelijk om OSI en SK codes mee te geven zodat ingeboekte vluchten de juiste TTL meekrijgen.