Oplevering 158

1TIS werkt, net als heel veel andere bedrijven in sprints. Het voordeel van het werken met sprints, is dat je projecten verkleint middels deelprojecten en in ons geval 1x in de 3 weken een sprint oplevert en afrondt. Iedere sprint leveren we nieuwe software op voor onze gebruikers. Bijgaand een aantal noviteiten:

Amadeus

De integratie met Amadeus Quick Connect is, in de afgelopen sprints, steeds verder uitgebreid.

Zo is het mogelijk gemaakt om per carrier eigen OSI / SK coderingen vast te leggen om mee te geven bij het aanmaken van een PNR, zodat gelijk de juiste remarks geregistreerd worden.

Ook is in te stellen op welke queue een nieuw aangemaakte PNR dient te komen. Tevens kun je bestaande PNR’s vanuit GRIP opzoeken en koppelen aan een dossier, in het geval deze via een ander kanaal in Amadeus is geregistreerd.

Planbord begeleiders

We hebben een nieuw overzicht geïntroduceerd, waarmee je gemakkelijk begeleiders kunt inplannen en inzicht hebt in de ingedeelde begeleiders.

Inzichtelijk is per groepsreis of er al een begeleider is ingepland en hoeveel deelnemers er hebben geboekt. Vanuit het scherm kun je voor reizen die nog geen begeleider hebben een geschikte begeleider zoeken. Het zoeken kan op basis van kennis/ervaring van de begeleider en de opgegeven beschikbaarheid van de begeleider.

Prijzen in zoekresultaat website

Op je website wil je prijzen tonen, die aansluiten bij de de zoekopdracht van de klant. Dus de klant krijgt de juiste prijs bij de gekozen datum, duur en type product. Echter is het met bezetting over meerdere units soms lastig om de beste prijs te tonen, zeker in combinatie met kinder bezettingen.

In deze release is logica toegevoegd aan de zoekprijsberekening. Deze nieuwe logica bepaalt een optimale toedeling om de prijs uit te rekenen.