Oplevering 159

1TIS werkt, net als heel veel andere bedrijven in sprints. Het voordeel van het werken met sprints, is dat je projecten verkleint middels deelprojecten en in ons geval 1x in de 3 weken een sprint oplevert en afrondt. Iedere sprint leveren we nieuwe software op voor onze gebruikers. Bijgaand een aantal noviteiten:

Boekings onderdelen kopiëren

Het was al mogelijk om reisprogramma’s van bestaande boeking dossiers te kopiëren en aan te passen. Vanaf nu is het ook mogelijk om alle boekings onderdelen over te nemen op een nieuwe datum. Hierdoor kun je heel makkelijk bestaande offertes hergebruiken.

Nieuwe opzet automatische e-mails naar klanten

Het geautomatiseerd sturen van e-mails naar boekers tijdens hun customer journey, dat is niet nieuw. Denk hierbij aan een informatie e-mail na definitief boeken, een upsell e-mail vlak voor vertrek of een e-mail om een fijne vakantie te wensen op de dag van vertrek.

De wijzigingen om deze e-mails persoonlijk te maken, waren vrij beperkt. Door onze nieuwe opzet, is het nu mogelijk om alle informatie die bekend is van een boeking / klant, op te nemen in de e-mails.

Vervoer locaties

Binnen GRIP is het mogelijk om vervoer locaties te onderhouden. Dit zijn bijvoorbeeld luchthavens, havens, busstations, autohuur kantoren, autohuur afhaalpunten.

Bij koppelingen met bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen of autohuur leveranciers, is het mogelijk om bij de boeking nieuwe locaties automatisch in te lezen. Zo heb je direct alle informatie van deze locatie in je dossier in GRIP staan.