Tools voor zeilreizen aanbieders

In de reisbranche zijn er verschillende niche-aanbieders, zoals busvakanties, wintersportreizen, wandel- en fietsreizen. Voor alle niches in de reisbranches heeft 1TIS speciale tools ontwikkeld. Zo ook voor de aanbieders van zeilreizen.

1TIS weet als geen ander, hoe complex het achter de schermen is, om jouw reizen vlekkeloos in je backoffice vast te leggen.

De speciale tools voor de aanbieders van zeilvakanties zijn bijvoorbeeld; de vertrekhavens beheren, het indelen van groepen, het beheer van flottielje zeilen en de verhuur hiervan, het beheer van de begeleiders tot het laten bijboeken van schoonmaak en catering. Ook is het mogelijk om arrangementen aan te maken en deze te verkopen.

De software van 1TIS kan ook gekoppeld worden aan externe partijen om snel én eenvoudig prijzen en voorraden op te halen, zodat je de klant meteen het juiste aanbod kunt geven.

En natuurlijk kan de software aangesloten worden op een boekbare website, zodat geïnteresseerden online een offerte kunnen aanvragen of direct een boeking maken.

Na de boeking kun je upsell mogelijkheden aanbieden middels geautomatiseerde e-mails. Ook in de ‘mijn omgeving’ van de klant is het bijboeken van extra’s mogelijk.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die 1TIS biedt? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een demo aan.