1TIS verwelkomt Motor2Travel als nieuwe klant

Datum: 24 augustus 2023

Lidwien Kuiphuis, eigenaar van Motor2Travel heeft recent het contract getekend voor een samenwerking.
‘Motor2Travel organiseert avontuurlijke motorreizen wereldwijd. Ik heb gekozen voor 1TIS, omdat ik het systeem via een collega ken.  Door het indrukwekkende portfolio dacht ik, dan moet het toch wel goed zijn.

We zijn nu enkele weken bezig met de implementatie en ik ben zeer tevreden, het levert nu al meer tijdswinst op. Het zorgt voor meer structuur en professionalisering binnen mijn bedrijf en alle processen zijn goed doordacht.
Ik ben telkens verrast over de mogelijkheden en krijg een steeds beter overzicht. Als klant word je getraind om eventuele aanpassingen/aanvullingen zelf te verwerken in het software systeem genaamd Grip en dat maakt je onafhankelijk wat ik een erg groot voordeel vind.

Er is een zeer uitgebreide handleiding en er zijn veel YouTube filmpjes als naslagwerk.  

Ook is het fijn dat het systeem is opgebouwd met modules en bouwstenen, waardoor je zelf de kosten kunt beheersen en naar behoefte kunt uitbreiden. Ook is het fijn dat het systeem kan werken met meerdere talen omdat we ons op de Duitstalige en Engelstalige markt concentreren. Kortom, ik ben nu al superblij met het systeem, ondanks dat ik alle mogelijkheden nog niet ken’.

Rico van Loenen, directeur / eigenaar van 1TIS ‘Motor2Travel past als specialistische reisorganisatie goed bij 1TIS. Aan de hand van onze offerte hebben wij samen met Lidwien bepaald welke bouwstenen en modules noodzakelijk zijn om een goede start samen te hebben. Onze software dient veel werkzaamheden te vereenvoudigen en direct tijdwinst op te leveren en het is fijn te vernemen dat Lidwien en haar team dit dan ook direct merken.

In de toekomst zijn er nog vele uitbreidingen mogelijk, maar het is goed om hier stap voor stap samen naar toe te werken. Wij zijn blij met de komst van Motor2Travel als nieuwe klant en wij doen er alles aan om ook van deze samenwerking weer een succes te maken’.