1TIS verwelkomt Saffraan Reizen als nieuwe klant

Datum: 31 juli 2023

Saffraan Reizen heeft heel recent het contract getekend voor een samenwerking met software specialist 1TIS.

De twee deskundige en reislustige dames; Dionne Delnoy en Esther van Raaij kijken uit naar de samenwerking met 1TIS en naar het werken met het softwaresysteem genaamd GRIP.

‘In het kader van ons 10 jarig jubileum hadden we bedacht onszelf een cadeau te geven, waarmee we de organisatie van onze maatwerkreizen zouden kunnen vergemakkelijken.  Een handzaam administratie en boekingssysteem zou ons hierbij voor de volgende 10 Saffraanjaren erg behulpzaam zijn. Van collega reisspecialisten hoorden wij over goede ervaringen met 1TIS. Dus was de keuze voor ons snel gemaakt’, adus Dionne en Esther.

Rico van Loenen, directeur / eigenaar van 1TIS ‘ Saffraan reizen is een maatwerk reizen specialist en wij passen dan ook heel goed bij elkaar. Onze software sluit aan bij de doelgroepen die Saffraan reizen bedient, want zowel voor individuele reizen als ook groepsreizen is onze software uitermate geschikt. De wens die Dionne en Esther hebben om werkprocessen te kunnen vergemakkelijken, hier gaan wij invulling aangeven. Uiteraard gaan we nu samen tijd investeren voor het implementatie traject, maar als deze fase voorbij is, gaan de vruchten geplukt worden. Wij zijn dan ook blij dat wij ook Saffraan Reizen als nieuwe klant mogen verwelkomen’.