Asia Travel Tours gaat samenwerking aan met 1TIS

Datum: 24 november 2022

Iwan Lalji directeur Asia Travel Tours heeft recent gekozen voor een samenwerking met 1TIS. ‘Onze slogan is Asia Travel Tours uw reis, onze aandacht en hier horen goede samenwerkingspartners bij. Vandaar dat de keuze is gevallen op 1TIS om een solide softwareleverancier te omarmen die 100% gespecialiseerd is in de reisbranche. De klik was er vanaf het eerste moment toen we met 1TIS in contact kwamen en de vele functionaliteiten van het systeem, gaven bij ons de doorslag. Het backoffice systeem van 1TIS heet GRIP  en hiermee moest ik al snel denken aan ‘Grip krijgen op de reiswereld is werken met GRIP’, aldus Iwan Lalji.

‘1TIS heeft ook veel ervaring met de specialisaties zoals wij deze aanbieden, te weten maatwerk- en familiereizen. De opbouw van de software sluit naadloos aan bij onze eigen werkprocessen en daarom verwachten wij ook op korte termijn efficiencyslagen te bewerkstelligen, zodat wij met ons bedrijf verder kunnen gaan doorgroeien’, aldus Lalji.

Rico van Loenen, directeur/ eigenaar 1TIS ‘Asia Travel Tours past prachtig bij ons klantportfolio als maatwerk- en familiereizen specialist. Met de opbouw van onze software kun je als maatwerkspecialist heel veel efficiencyslagen behalen. Uiteraard dient alle content eenmalig ingevoerd te worden, maar daarna kun je echt met een paar klikken de offertes samenstellen, waardoor hier geen tijd verloren gaat.  Ook het klantenportaal is een meerwaarde voor maatwerkspecialisten, want vanaf het eerste klantcontact kun je de klant hier al in bedienen, waardoor de klant direct het 1 op 1 contact ervaart. Uiteraard zijn wij blij met de keuze die Iwan heeft gemaakt, om met onze backoffice software te gaan werken. Op naar een prettige samenwerking’.