Beyond Borders kiest voor 1TIS

Datum: 26 juli 2022

De Belgische touroperator Beyond Borders organiseert en begeleidt unieke en avontuurlijke reizen. Zoveel mogelijk weg van het massatoerisme en in het gezelschap van gelijkgezinden.  Naast avontuurlijke groepsreizen kun je ook alleen op pad. Beyond Borders regelt de accommodaties, vluchten en de activiteiten. 

Brecht van Durne, één van de zaakvoerders van Beyond Borders vertelt; 'Met de travelboom na twee Corona jaren voelden we de nood naar een nieuw centraal systeem. Met de backoffice software van 1TIS genaamd GRIP, willen we samen met onze werknemers een zo efficiënt mogelijke workflow creëren en onze klanten van een optimale service voorzien'.

Rico van Loenen, directeur / eigenaar van 1TIS is absoluut verheugd om weer een klant uit België te mogen verwelkomen; ' Wij hebben een paar jaar geleden onze ambities uitgesproken, om ook de backoffice software leverancier te zijn voor Belgische reisorganisaties. Wij stoppen er vanuit ons accountmanagement veel tijd in om ook de Belgische markt te benaderen en uiteraard zijn wij dan ook blij, als dit zijn vruchten afwerpt. Met name de veelzijdigheid van onze software en de diepgang die ons systeem heeft, valt Belgische reisondernemingen ook op. Het feit dat wij onze software continu blijven doorontwikkelen en hierdoor inspelen op de laatste IT-trends en mogelijkheden, spreekt veel van onze klanten aan'.