Bouwsteen E-betalingen

Datum: 6 juli 2023

Graag nemen we jou in onderstaand artikel mee in de bouwsteen E-betalingen.

E-betalingen is een bouwsteen dat valt onder de module Koppelingsbeheer. Dankzij deze module ben je in staat om onze software aan externe partijen te koppelen. Van een vluchtkoppeling tot accommodatiekoppeling, en van een boekhoudkundige koppeling tot autohuurkoppeling en meer.

E-betalingen zorgen ervoor dat onze software, genaamd GRIP, gekoppeld wordt aan een betalingspartij zoals Mollie, Ingenico of Stripe. Vanuit GRIP kun jij een klant snel en eenvoudig laten betalen, door bijvoorbeeld zijn aanbetaling meteen te laten voldoen aan het einde van een online boeking.

Heb jij geen boekbare website? Ook dan kan E-betalingen gebruikt worden door een betaallink op te nemen in een begeleidende mail of in de online omgeving van de klant en/of boeking.
Het grote voordeel van het gebruik van E-betalingen is dat de klant snel en eenvoudig zijn betaling kan voldoen én dat jij als reisorganisatie minder lang hoeft te wachten op ontvangst van het geld. Is de transactie goedgekeurd dan loopt de betaling ook direct door naar de boeking.

Ook handig is dat GRIP zo ingericht kan worden dat de klant automatisch een friendly reminder ontvangt bijvoorbeeld één week voor de vervaldatum van zijn restantbetaling, met daarin ook direct de betaallink. Hoe handig wil je het hebben?