1TIS verwelkomt Wonderways als nieuwe klant

Datum: 7 september 2023

De Belgische groepsreizen specialist Wonderways gaat samenwerken met 1TIS

Tonny Bettens, zaakvoerder van Wonderways; ‘We hebben hard gezocht naar een softwarepakket dat kon wat we nodig hebben. We vonden het niet op de Belgische markt en we zijn blij dat we bij 1TIS uit Nederland zijn uitgekomen. 

In de software van 1TIS, genaamd GRIP, hebben we gevonden wat we zochten. Nu kunnen we onze groepsreizen nog beter organiseren. Voor ons is het super fijn dat de software gebouwd is door een softwarebedrijf dat alleen maar werkt met de reisbranche en de sector van groepsreizen heel goed kent.

Wij werkten met een verouderd systeem en het is een verademing om GRIP te leren kennen. We zijn er helemaal klaar voor om van 2024 een succes te maken, dankzij de extra tijd die we winnen door de efficiëntie van GRIP’. 

Rico van Loenen, directeur / eigenaar 1TIS; ‘Wonderways past heel goed bij ons, want wij hebben enorm veel kennis van maatwerkspecialisten in huis. Iedere stap uit het operationele proces hebben wij uitgewerkt in onze software en je kunt als gebruiker van onze software enorme efficiencyslagen maken. Wij zijn er dan ook zeker van overtuigd dat Wonderways veel tijd gaat winnen. Tijd die aan andere zaken besteed kan gaan worden. En de kennis die wij van groepsreizen hebben, die zit verwerkt in onze software, dus het wiel hoeft niet nog een keer zelf door de klant uitgevonden te worden. Dat is uiteraard een groot voordeel als je je nu als klant bij ons aansluit en meelift op onze opgedane kennis van de afgelopen 15 jaar’.