ETS Travel is samenwerking met 1TIS gestart

Datum: 12 april 2023

'ETS Travel is gespecialiseerd in het organiseren van buitenlandse schoolreizen of werkweken. We waren op zoek naar een systeem om onze werkprocessen te automatiseren, waardoor we meer snelheid creëren binnen ons bedrijf. Een groot aantal van onze werkprocessen zijn terugkerende werkzaamheden die repeterend zijn en daardoor geautomatiseerd kunnen worden’, aldus eigenaresse Marjoes Baas.

‘De keuze is op 1TIS gevallen, omdat wij denken dat het software product dat 1TIS aanbiedt, genaamd GRIP, het beste bij ons lijkt te passen. We hadden voorafgaand aardig wat wensen op ons wensenlijstje staan, waar een systeem aan dient te voldoen en een groot deel van deze wensen werden ingevuld. Op dit moment zijn we nog volop bezig met de implementatie en hopen we dat het backoffice software systeem veel werk uit onze handen gaat nemen’, aldus Baas.

‘ETS Travel past goed bij 1TIS, want de verschillende groepsgroottes en keuze in programma’s, de verschillende accommodatievormen en de reizen in binnen- en buitenland zijn goed in onze software te verwerken’, aldus Rico van Loenen directeur / eigenaar 1TIS. ‘De opstartfase met een nieuwe klant vergt altijd veel tijd van beide bedrijven, maar onze kennis hoe ons systeem goed in te richten en voor je te laten werken, komt ook nu weer goed uit de verf.
Met een projectleider vanuit onze kant, stemmen we de implementatiefase af en geven we per week aan wat we van beide bedrijven mogen en kunnen verwachten. Hierdoor is het inzichtelijk wie welke stappen dient te ondernemen en zitten we niet op elkaar te wachten. Door deze manier van werken, worden de verwachtingen ook goed afgestemd en heeft de implementatiefase een duidelijk begin en einde’, aldus van Loenen.