Huski Reizen start samenwerking met 1TIS

Datum: 25 augustus 2022

'Binnen 1TIS mogen we ook Huski Reizen als nieuwe klant verwelkomen', aldus Rico van Loenen, directeur / eigenaar 1TIS. 'Huski Reizen bestaat al 35 jaar en is de schoolreizen specialist. Met een breed productportfolio van stedentrips, wintersport reizen en onder andere zeilkampen, kunnen wij Huski Reizen de gewenste ondersteuning bieden met onze backoffice software, genaamd GRIP. De wens die ook bij Huski Reizen speelt, is om gestructureerder, consistent en efficiënter te werken. Er werd nog niet met een backoffice systeem gewerkt, maar met Word en Excel. Het is dan altijd een hele uitdaging om alle huidige werkprocessen, te vertalen naar ons backoffice systeem. Uiteraard denken wij met ons team mee, om alle wensen te vertalen naar de mogelijkheden van onze backoffice software. Tijdens de implementatie komt onze kennis en ervaring goed van pas. 

Huski Reizen gebruikt onze backoffice software zowel voor de klantzijde, als ook voor de leverancierszijde en de reisleiders.  Zowel de boekingen alsook het productaanbod, voorraadbeheer, inkoopprijzen en contracten worden er in verwerkt. En het hele financiële stuk zoals de verkoopfacturen, het debiteurenbeheer en uiteraard een koppeling met Exact Online.

Jeroen Kassing, van Huski Reizen is blij met de keuze voor 1TIS en het backoffice softwaresysteem: 'Grip krijgen door GRIP’, waarbij alle data nu in één systeem zit. Dit biedt duidelijkheid voor zowel onze leveranciers, onze medewerkers, alsook voor onze klanten,' aldus Jeroen Kassing.