Klant aan het woord: Fitál Vakanties

Datum: 4 juli 2023

Dit keer laten we onze klant Fitál Vakanties met Adjunct Directeur Theo van 't Hof aan het woord.

‘Fitál Vakanties is een kleine, gespecialiseerde reisorganisatie van fiets-, wandel- en wintervakanties. Hierbij ligt onze nadruk op fietsvakanties in alle soorten en maten. Van onze ‘Fietsbusvakanties’ waarbij een touringcar met fietstrailer meegaat, maar ook vliegarrangementen en individuele vakanties behoren tot ons assortiment.

Onze samenwerking  met 1TIS gaat alweer een tijd terug, zo’n 10 jaar. Wij waren op zoek naar verbeteringen van onze website en kwamen in gesprek met Rico van Loenen. 1TIS en haar software systeem GRIP bleek voor ons een ideale oplossing én een CRM systeem én het beheer van de website in één, betaalbaar pakket. 

De samenwerking bevalt vanaf het begin al goed, de contacten met de medewerkers zijn goed en professioneel én altijd snelle reacties.

Het grote voordeel, naast zoals aangegeven  dat alles in 1 pakket zit bij ook één leverancier, is dat 1TIS blijft door ontwikkelen en er steeds nieuwe functionaliteiten in de software bijkomen. Soms gaan deze ontwikkelingen zo snel dat we deze niet eens kunnen bijhouden.

In de dagelijkse werkzaamheden merken wij dat door het gebruik maken van de backoffice software, wij onze bedrijfsprocessen en bijvoorbeeld de customer journey van de klant blijven optimaliseren, met als doel alle werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren en te implementeren.

Wij raden 1TIS zeker aan, want je krijgt als reisorganisatie een betaalbaar pakket dat vele groeimogelijkheden biedt.  Het basispakket is aan te vullen met modules en bouwstenen en ook maatwerk is mogelijk. Daarnaast kun je 1TIS altijd iets doorgeven voor de wensenlijst, waar regelmatig naar gekeken wordt.

Gevoelsmatig denk ik dat wij zo’n 60% van de functionaliteiten van het systeem gebruiken. Helaas ontbreekt het ons nu aan tijd om te kijken naar de nieuwe modules en hoe wij deze kunnen implementeren. 

Sinds 2 maanden maken wij volop gebruik van de customer journey met betaling via iDeal waar onze klanten gebruik van maken. Kortom wij zijn ontzettend tevreden met de samenwerking met 1TIS’.