Dit keer laten wij onze klant Christy-Anne Kniestedt, eigenaar van Internatuur aan het woord.

'Wij zijn reisorganisatie Internatuur en bieden sinds 1987 naturisten vakanties aan. Er zijn in Nederland circa 2,5 miljoen naakt recreanten, maar het merendeel is kampeerder. Wij richten ons op naturisten die graag een accommodatie willen huren. Ons motto is “Voor vakanties die niets om ’t lijf hebben”.

Wij zijn met 1TIS gaan samenwerken omdat we mogelijkheden zagen, om niet alleen een goed reserveringssysteem te krijgen, maar ook met een koppeling met ons boekhoudprogramma, want dat hadden we niet. En dat maakt een groot verschil in tijd en werk.

Het voordeel van 1TIS is, dat er veel gebruikers zijn (ook gebruikers die ik persoonlijk ken) en dat die dezelfde issues tegenkomen, zodat het voor allemaal geregeld kan worden en daardoor goedkoop opgelost kan worden. Het systeem is erg tijdbesparend voor ons werk, je hebt veel mogelijkheden. Als je kijkt hoeveel tijd er vroeger in een boeking ging zitten en nu, dan is dat een heleboel tijd minder die we nodig hebben.

De samenwerking met 1TIS levert ons dus veel tijdsbesparing op en ik vind het een mooi systeem om mee te werken. Ook is het mogelijk om iets op maat te laten maken en er wordt altijd goed meegedacht. Wat het ons heeft opgeleverd, is dat we sneller antwoord geven aan klanten in de vorm van reisvoorstellen maken. Verbetering in onze werkprocessen is het grootste pluspunt. Ik denk ook dat doordat wij vrij snel reisvoorstellen sturen, we ook meer omzet hebben.

Wij werken met de modules boekingen, facturen, reisbescheiden maken en wij hebben een  directe koppeling met onze website en dit is heel fijn. We kunnen zo makkelijk de prijzen tonen op onze website. Aangezien wij (bijna) alles op aanvraag hebben, is het niet zo van belang om de beschikbaarheid te kunnen zien, maar soms wel handig.

Het is super handig dat alle content van onze accommodaties ingevoerd zijn, alle boekingen zijn gekoppeld met ons boekhoudprogramma en de managementinformatie die wij uit het systeem halen, is heel nuttig. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking met 1TIS. Wij raden andere bedrijven een samenwerking met 1TIS aan omdat je goed met het systeem kunt werken, het een innoverend bedrijf is en continu nieuwe modules aanbieden.’