Klant aan het woord - Rebecca Adventure Travel

Datum: 24 augustus 2023

Deze keer laten we onze klant Rebecca Adventure Travel met eigenaresse  Rebecca Braak aan het woord.

Rebecca Adventure Travel is een Boutique touroperator in Quito, Ecuador. Opgericht in 2014 door Rebecca Braak. Rebecca Adventure Travel biedt een selectie van authentieke en avontuurlijke rondreizen in Ecuador, de Galapagos eilanden, Peru en Colombia.
Alle services zijn persoonlijk geselecteerd door Rebecca, wat de garantie aan klanten biedt voor hoogwaardige services, familiehotels en waar voor je geld. 24/7 service in het Nederlands, Engels en Spaans.
In Zutphen is de Travel Concept Store, waar je reisadvies kunt krijgen en waar je Ecuadoriaanse handgemaakte spullen kunt kopen van EcuaFina.

We werden benaderd door Patrick van Vugt van 1TIS want we werkten eerst met een andere aanbieder, maar dit was geen succes, maar we wilden wel onze processen verbeteren. In de pandemie had ik de tijd om het systeem helemaal zelf met Misja Roeleveld van 1TIS in te richten en ik denk dat het daarom nu zo goed staat. 

De samenwerking met 1TIS bevalt ons heel goed. We zijn heel blij met de ontwikkelingen die maar doorgaan. We hebben recent de boekinginzien pagina ontwikkeld en daar zijn we heel blij mee. 

De grote pluspunten van de software van 1TIS zijn, dat je meer inzicht hebt, meer geautomatiseerd hebt en hierdoor ook minder personeel.

In de dagelijkse werkzaamheden leveren wij nu professionele offertes aan onze klanten en heeft elke klant een eigen boeking inzien pagina.

Het verschil dat 1TIS maakt in de reisbranche, is dat zij altijd goed bereikbaar zijn met hun helpdesk en dat het systeem continu wordt doorontwikkeld. Er zijn altijd wel wat kleine probleempjes want het is en blijft IT, maar de helpdesk is daarbij super belangrijk om alles zo spoedig en goed mogelijk op te lossen. 

Door het werken met de software heeft het ons meer omzet met hetzelfde aantal medewerkers opgeleverd. We hebben meer inzicht gekregen in alle werkprocessen en we hebben onze services verder geprofessionaliseerd.

Wij raden 1TIS zeker aan richting andere reisorganisaties, want het is een zeer professioneel bedrijf met super kundige mensen; specifiek Misja & Richard hebben ons ontzettend geholpen.

In de toekomst willen wij ten aanzien van de managementinformatie graag een beter inzicht krijgen van welke verkoper het meest verkoopt en naar welke bestemming. Welke aanvragen worden geconverteerd en het systeem mag van ons nog meer in het Engels zijn’.