Deze keer laten we Silvie Sweegers, eigenaresse Tiara Tours, aan het woord.

‘Sinds 1996 kun je bij Tiara Tours terecht voor bijzondere rondreizen en treinreizen (op maat) met onder andere de wereldberoemde Transsiberië Express, Zijderoute Express, Centraal-Azië, Mongolië, China/Tibet, Oriënt Express, Poolcirkel Express en nog veel meer in Europa.

Wat begon in een kleine huiskamer, groeide uit tot dé specialist met een prachtig monumentaal pand in het centrum van het gezellige Breda. Ervaring, service, passie en duurzaamheid is waar wij voor staan. Voor de avontuurlijke reiziger die graag gebruik maakt van een bepaalde mate van comfort.  

In 2016 heb ik het bedrijf overgenomen en toen werd er reeds met 1TIS gewerkt, dus daarop ben ik verder gaan borduren. Voorheen gebruikten we een Excelsheet met alle info omtrent de boekingen. De samenwerking met 1TIS bevalt ons goed en de gezamenlijke projecten gaan goed. De begeleiding van de medewerkers van 1TIS vinden wij erg prettig.

De grote pluspunten van het werken met 1TIS is dat het ons meer efficiëntie heeft gegeven, werkprocessen zijn versneld en een beter overzicht van alle lopende projecten en het werk minder foutgevoelig is. In onze dagelijkse werkzaamheden hebben we de content geautomatiseerd, lezen we alle tarieven automatisch in en maken we reisvoorstellen voor de klanten. We maken boekingen aan, draaien reisbescheiden uit, gebruiken werklijsten voor alle openstaande werkzaamheden en gebruiken de verschillende statussen van boekingen.

We zijn erg blij met de samenwerking met 1TIS, want het heeft ons bedrijf in een nieuwe fase gebracht’, aldus Silvie Sweegers.

https://www.tiaratours.nl/