KRAS Touringcars kiest voor 1TIS als software partner

Datum: 24  maart 2022

KRAS Touringcars en 1TIS zijn twee gerenommeerde bedrijven die prachtig bij elkaar passen en met het hele team van 1TIS zijn wij trots, om ook het mooie reisbedrijf KRAS Touringcars als klant te mogen helpen.

Wij hebben in no-time met onze projectleider en zijn team, samen met het team van KRAS Touringcars, de website aangepakt.

De wens was om zo snel mogelijk de website te verbeteren én om er ook een snelle website van te maken. Beiden zijn gelukt. Het zoeken en boeken gaat snel, het ophalen van de juiste prijs van de betreffende reis gaat snel. Realtime de voorraden en beschikbaarheid checken op basis  van het reisgezelschap gaat snel. Een mooi project en realisatie, waar beide bedrijven met tevredenheid naar terugkijken.

Inmiddels is 1TIS software partner van veel gerenommeerde bustouroperators en verstaan wij deze markt en bedrijfsvoering ontzettend goed. 

   

Iedere niche in de reisbranche vraagt om specifieke invullingen van de software. Zo ook die van de bustouroperators.

Het bijboeken van een luxe stoel, WIFI en maaltijden aan boord, de busreizen zijn steeds meer gaan lijken op het product vliegreizen. Het indelen van bussen is een belangrijk onderdeel, want het reserveren van jouw stoelnummer als klant is tegenwoordig het nieuwe standaard. Het kunnen kiezen uit heel veel opstapplaatsen in Nederland is standaard. Het klinkt allemaal logisch, maar uiteraard dien je dit goed te automatiseren. Als alle opstapplaatsen samen komen op 1 verzamelplek in Nederland, dan dienen de chauffeurs wel de juiste deelnemerslijsten met stoelnummers te hebben.

Het blijven doorontwikkelen van onze software voor alle specifieke niches, dat is mooi om te mogen doen voor onze klanten en dat dit in de praktijk zijn vruchten afwerpt en 1TIS reeds 80% van de bustouroperators bedient, dat is prachtig.

        

Website: www.krasbusreizen.nl