Dit keer stellen wij graag Ella van Loenen, medewerker backoffice aan je voor.

Ik ben Ella van Loenen, inderdaad de dochter van onze directeur Rico, 18 jaar oud en ik woon nog thuis bij mijn ouders en mijn broertje en zusje. Ik ga volgend jaar studeren aan de Vrije Universiteit.

Sinds september 2022 ben ik een aantal uren per week werkzaam bij 1TIS. Mijn werkzaamheden in het bedrijf verschillen. Toen ik net begon heb ik vooral veel software getest, om te kijken of ik foutmeldingen kon ontdekken. Deze fouten diende ik intern te melden en dan werden ze uiteraard opgelost. Nu ben ik vooral bezig met de documentatie. Hierbij zet ik documentatie en vertalingen om van Word naar Google.

Wat mij aanspreekt, is dat ik veel kan leren over software en deze kennis neem ik mee naar bedrijven waar ik in de toekomst kan komen te werken. Ik heb veel geleerd over het werken met computers en het overzicht zien te houden van heel veel informatie. Ook leer ik om duidelijk problemen te vermelden en hoe ik deze intern moet communiceren zodat mijn collega's er ook mee aan de slag kunnen gaan.

Naast mijn werkzaamheden binnen 1TIS werk ik ook nog in een lokale Vomar-supermarkt op de versafdeling.