Dit keer stellen wij graag Jitske Roos, medewerker Sales, Marketing & Communicatie aan je voor.

Ik ben Jitske Roos, 49 jaar en ik heb één dochter van 20 jaar. In mijn studententijd was ik een actief buitensporter en was ik ieder weekend in de Belgische Ardennen te vinden. Nadat ik een gezin kreeg heb ik veel van de wereld gezien door rondreizen te gaan doen, maar ook te genieten van een kampeervakantie in Europa. In 2014 heb ik Spanje in mijn hart gesloten en heb in de omgeving van Alicante een tweede huis gekocht. In mijn vrije tijd fiets ik jaarlijks zo’n 8 tot 10 duizend kilometers op mijn racefiets en sinds september heb ik padel ontdekt en geniet ik van deze sport.

Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam met de reisbranche en sinds 2018 help ik 1TIS vanuit mijn eigen Consultancybedrijf met haar marketing, sales en communicatie.

Ik heb altijd een hoge mate van interesse gehad voor de vrijetijdssector en heb dan ook een HBO opleiding afgerond in die tak van sport. Mijn ambitie was om Vrijetijdswetenschappen te studeren aan de KUB in Tilburg, maar nadat ik aan het werkende leven had gesnuffeld, is het hier niet meer van gekomen. Nadat ik bij het toenmalige Vakblad Reisburo heb gewerkt, bij Unigarant en bij Zoover / Weeronline, ben ik in 2015 voor mijzelf begonnen als Consultant en werd 1TIS ook een klant van mij. Al jaren werk ik heel prettig nauw samen met Rico en bouw ik mee aan de groei van 1TIS.

Wat ik mooi vind aan mijn rol binnen 1TIS is dat ik met 1 been in de organisatie sta en met 1 been er buiten. Hierdoor kan ik objectief naar 1TIS kijken, vanuit een kritische blik. Ik hou van het bouwen aan een bedrijf en het creëren van new business en dit kan ik volop doen. In de afgelopen 5 jaar zijn we in klantenaantal verdubbeld én hebben we vele mooie stappen gezet met de marketing, sales en communicatie.  

Een tip voor alle klanten is, dat als je kansen ziet die wij als 1TIS laten liggen, maak ons hier dan deelgenoot van. Rico staat als ondernemer echt open voor input en gaat graag het gesprek aan.

Verder wens ik alle klanten ontzettend veel succes toe met het verder uitbouwen aan een ieders bedrijf. Ik werk niet voor niets al 25 jaar samen met de reisbranche. Wat mij betreft de leukste branche van Nederland.