Dit keer stellen wij graag  Richard van Heulen aan jullie voor.

'Ik ben Richard van Heulen. 41 jaar, woon tegenwoordig in Koog aan de Zaan samen met mijn vriendin Malou en mijn 6 maanden oude zoontje Aiden Novell van Heulen. 

Ik ben op 7 juli 2014 bij 1TIS begonnen en ik werk er dus alweer bijna 9 jaar. Naast mijn werk bij 1TIS ben ik vanaf juli 2023 hoofdtrainer van voetbalclub FC Lisse en daar ligt ook mijn passie, voetbal.

Mijn werkzaamheden binnen 1TIS zijn erg divers. Ik begeleid klanten bij de implementaties van GRIP, ik maak en pas documenten aan die klanten kunnen gebruiken, ik geef webinars, beantwoord mails vanuit de servicedesk en test onze nieuwe functionaliteiten.

Ik vind het erg fijn dat we met het huidige team korte lijnen hebben waardoor je snel kunt schakelen. Ook de diversiteit aan werkzaamheden vind ik erg fijn en ik heb dan ook echt een leuke baan.

Ik kan veel verschillende zaken oppakken en daardoor kan ik mijzelf ook op meerdere vlakken ontwikkelen.

De tips die ik voor klanten heb is, probeer vooral dingen uit, wees niet bang om initiatief te nemen en bekijk de instructievideo’s die we hebben. Stilstand is achteruitgang dus blijf op zoek naar nieuwe manieren om van GRIP gebruik te maken en de voorsprong op de concurrent te nemen.

Voordat ik bij 1TIS kwam werken, was ik betaald voetballer bij Telstar en Almere City'.