Dit keer stellen wij graag Steven van Polanen, onze stagiaire van de afdeling Sales & Marketing, verder aan je voor.


Hi, ik ben 24 jaar oud en woon tot nu toe mijn hele leven in de gezellige stad Leiden. Voor voetbal heb ik een grote passie, alhoewel ik daar een aantal jaar geleden mee gestopt ben. Nu ga ik af en toe naar de sportschool. Verder houd ik van videogames en bordspellen en ga ik graag de stad in voor een leuke borrel.

Pas sinds begin februari ben ik werkzaam als afstudeerstagiair bij 1TIS. Hiervoor heb ik onder andere een minor public relations gevolgd en analyseerde ik voetbalwedstrijden als bijbaan. Als laatste schoolopdracht voor mijn opleiding Communicatie doe ik onderzoek naar hoe de organisatie meer licenties aan zich kan binden; een mooie uitdaging in een leuke branche. Dit combineer ik met twee meewerkdagen. Mijn werkzaamheden bestaan dan onder andere uit het schrijven van dashboardberichten, het maken van instructievideo's over werken in GRIP en verschillende salesactiviteiten.  

Wat mij aanspreekt van 1TIS is de persoonlijke benadering en gedrevenheid om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik ben blij om mijn bijdrage te kunnen leveren in de communicatie van de organisatie richting zowel bestaande als potentiële klanten. Het was wel even wennen om de softwaretermen en de werkprocessen van reisorganisaties te doorgronden, maar dat lukt steeds beter. Zeker omdat ik voor de uitlegvideo's eerst zelf goed moet snappen hoe en waarvoor de betreffende functionaliteit te gebruiken is.

Mijn tip voor werken met GRIP is dan ook om de instructievideo's te kijken die te vinden zijn via het camera-icoontje bovenaan de pagina van een betreffend onderwerp.