Module Content met de bouwstenen Content basis en Reiscontent

Datum: 10 augustus 2023

Graag nemen wij jou in onderstaand artikel mee in de module Content met de bouwstenen Content Basis en Reiscontent.

Met deze bouwstenen ben jij in staat om al jouw content, afbeeldingen en teksten vast te leggen bij diverse onderdelen binnen ons softwaresysteem genaamd GRIP. Denk hierbij aan vervoerslocaties (zoals luchthavens), excursies, accommodaties en evenementenlocaties.
Maar je kunt ook diverse content vastleggen op land, regio en plaatsniveau.

Al deze content is eenvoudig en snel te uploaden en te beheren in GRIP dankzij de diverse contentgroepen. Hierdoor ben je in staat om snel de juiste content terug te vinden én te bepalen waar de content getoond moet worden.
Al deze content is bijvoorbeeld te gebruiken in de voor jou, op maat gestylde offerte. Om vervolgens automatisch de juiste beschrijving van het land, regio en/of plaats te tonen. Denk aan een beschrijving van het klimaat van het land, of de visumverplichtingen. Maar denk ook aan een mooie afbeelding van een regio in jouw offerte, waar de klant naar toe gaat. 

En wat dacht je van een FAQ in jouw klantportaal en/of website. Want ook voor de website kan al deze content gebruikt worden. De juiste afbeeldingen tonen van de accommodatie, en de beschrijving wat inclusief en exclusief is bij een reis.

Dankzij deze twee bouwstenen ben jij in staat om naast de ruwe data, deze aan te kleden met jouw mooie foto's en (gepersonaliseerde) teksten, zowel in de offerte als op jouw website.