Module CRM en de bouwsteen Wederverkopers

Datum: 10 augustus 2023

Graag nemen wij je in onderstaand artikel mee in de module CRM en de bouwsteen Wederverkopers

Vanuit 1TIS verzorgen wij voor veel verschillende reisorganisaties de automatisering. Zo zijn er reisorganisaties die rechtstreeks de reizen verkopen aan de (eind)klant, maar zijn er ook die hun reizen verkopen via de reiskantoren. En zo dus ook organisaties die beiden doen uiteraard.

Voor de reisorganisaties die verkopen via de reiskantoren hebben wij de bouwsteen Wederverkopers. Met deze bouwsteen ben jij in staat om al jouw wederverkopers te beheren en een boeking voor een wederverkoper te registreren.
Wederverkopers kunnen aan een wederverkopergroep gekoppeld worden, bijvoorbeeld een keten van reiskantoren.Daarnaast heb je de mogelijkheid om via een uitgebreide commissie matrix de verschillende commissies in te stellen. Zo kun je instellen dat een reisagent over vluchten een beperkt percentage ontvangt, maar over de arrangementen een hoger percentage commissie ontvangt.Per wederverkopergroep kunnen dan ook de commissies verschillen.

Met ons softwaresysteem genaamd GRIP wordt er gezorgd dat bij het boeken de juiste commissies worden berekend en worden verwerkt op de factuur. Daarnaast is er ook een mooi overzicht van commissieverplichtingen welke nog uitbetaald moeten worden.
Dus geen handmatige berekeningen meer, GRIP neemt het werk uit jouw handen en zorgt voor een correcte berekening.