Module CRM met de bouwsteen Indelen

Datum: 22 augustus 2023

Graag nemen wij je met onderstaand artikel mee in de module Proces en de bouwsteen Indelen.

Binnen ons softwaresysteem GRIP zijn heel veel processen te automatiseren dankzij de module Proces. Denk hierbij aan het versturen van automatische friendly reminders, dagelijks ophalen van voorraad en tarieven bij externe partijen enz.

Eén van de onderliggende bouwstenen is de bouwsteen Indelen.Hiermee is het mogelijk om grote groepen te kunnen indelen in hotels, maar ook specifiek voor het indelen van de deelnemers op de bussen op bepaalde routes.

Wij hebben aan deze bouwsteen veel zorg besteed om het je als reisorganisatie zo makkelijk mogelijk te maken om snel en eenvoudig jouw deelnemers op de juiste bus te plaatsen.

Of je nu werkt met servicelijnen en/of pendels, uit GRIP haal je snel en eenvoudig de juiste buslijsten voor de chauffeurs. Denk hierbij aan een op- en afstaplijst, of een overzicht van welke deelnemer op welke stoel in de bus komt te zitten. Valt er een bus uit? Dan is het mogelijk om alle deelnemers met de spreekwoordelijke druk op de knop te verplaatsen naar een andere bus.

Het werken met deze bouwsteen bespaart je enorm veel tijd.