Module Proces met de bouwsteen Werklijsten

Datum: 31 augustus 2023

Graag nemen wij jou in onderstaand artikel mee in de module Proces en de bouwsteen Werklijsten.

Procesinrichting is een heel belangrijk onderdeel voor elke reisorganisatie. Als je dit goed inricht dan scheelt het medewerkers enorm veel handmatig werk en worden taken automatisch uitgevoerd.

Dankzij de module Proces ben je in staat om allerlei taken te automatiseren; van het automatisch versturen van betaalherinneringen tot het op tijd versturen van de kamerlijsten.
Maar dit kan nog veel verder gaan. Bijvoorbeeld tot een taak die automatisch iedere nacht de prijzen ophaalt en die de klanten na terugkomst een enquête verstuurt.

Soms zijn er taken of acties die door een medewerker handmatig uitgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld de champagnefles klaarleggen op de accommodatie omdat het om een trouwe klant gaat, of het aanmelden van de hond die mee op vliegreis gaat. Deze acties en taken kunnen toegevoegd worden aan de boeking.

Om inzicht te houden in alle 'handmatige' taken is de bouwsteen Werklijsten een heel handige tool. Deze geeft aan wat er nog dient te gebeuren; zowel op werknemer- als afdelingsniveau.

In deze werklijsten kunnen ook binnenkomende mails worden getoond, die opgepakt moeten worden. Aan iedere taak is ook weer een urgentie te koppelen.
De acties worden voorzien van een datum, zodat op het juiste moment deze terug naar voren komen in de Werklijst.

Dankzij deze werklijst gaat de hele organisatie veel efficiënter werken én behoudt je overzicht.