Koppelingsbeheer
MODULE_KOPPELINGSBEHEER
Koppelingsbeheer basis
Deze bouwsteen is de basis voor het Koppelingsbeheer. Hiermee heb je toegang tot de externe partijen en de onderliggende configuratie per afgenomen externe partij.
MODULE_KOPPELINGSBEHEER
E-betalingen
Met deze bouwsteen ben je in staat om de jouw klant direct online te laten betalen. Een betaallink kan gegenereerd worden welke in de begeleidende e-mail geplaatst kan worden. Indien de website bij ons wordt afgenomen kan dit ook geïntegreerd worden hierin.
MODULE_KOPPELINGSBEHEER
Autohuuroplossing
Met deze bouwsteen ben je in staat om een externe autohuurbedrijf te koppelen aan je GRIP. Waarbij het mogelijk is om de autohuurgegevens en de tarieven op te vragen.
MODULE_KOPPELINGSBEHEER
Vluchtoplossing
Deze bouwsteen zorgt er voor dat je vluchtinformatie en tarieven kunt ophalen bij derde partijen en deze kunt verwerken in de boekingen.
MODULE_KOPPELINGSBEHEER
Extern CRM
Met deze bouwsteen is het mogelijk om GRIP te koppelen aan een extern CRM applicatie. Hiermee kun je naast de klantgegevens ook boekingsgegevens doorsturen voor verdere verwerking.
Financieel pakket
MODULE_FINANCIEELPAKKET
Exact online
Met deze bouwsteen koppel je GRIP aan het boekhoudpakket Exact Online. Hiermee is het mogelijk om na het maken van de verkoopfactuur in GRIP deze direct door te sturen naar Exact Online voor verdere boekhoudkundige verwerking. Ook is het mogelijk om klantbetalingen terug in te lezen en, indien afgenomen, de inkoopverplichtingen door te sturen.
Betalingspartij
MODULE_BETALINGSPARTIJ
Mollie
Deze bouwsteen heb je nodig indien je de e-betalingen via Mollie wil laten verlopen.
MODULE_BETALINGSPARTIJ
Buckaroo
Deze bouwsteen heb je nodig indien je de e-betalingen via Buckaroo wil laten verlopen.
MODULE_BETALINGSPARTIJ
Stripe
Deze bouwsteen heb je nodig indien je de e-betalingen via Stripe wil laten verlopen.
MODULE_BETALINGSPARTIJ
Ingenico
Deze bouwsteen heb je nodig indien je de e-betalingen via Ingenico wil laten verlopen.
Vluchtleverancier
MODULE_VLUCHTLEVERANCIER
Amadeus
Deze bouwsteen wordt gebruikt in combinatie met de Vluchtoplossing. Met deze bouwsteen is het mogelijk om te communiceren met Amadeus.
Verzekeringsleverancier
MODULE_VERZEKERINGSLEVERANCIER
Europeesche
Verkoop je verzekeringen van de Europeesche Verzekeringen en wil je de afrekenstaat verzekeringen in een kant-en-klaar bestand aanleveren zodat dit automatisch verwerkt kan worden, dan is deze bouwsteen benodigd.