Websitebeheer
MODULE_WEBSITEBEHEER
Websitebeheer basis
Deze bouwsteen vormt het CMS voor het beheer van de websites en portalen. Hiermee kunt kun je zelf webpagina’s maken en beheren.
Klantwebsite
MODULE_KLANTWEBSITE
Templates totaal (incl. 1 ssl)
Met deze bouwsteen maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is in jouw GRIP. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van een design.
MODULE_KLANTWEBSITE
Templates wizard (incl. 1 ssl)
Deze bouwsteen komt van pas als je al een eigen website hebt met je eigen reizen, maar waarbij je deze reizen realtime boekbaar wil maken. Een mini-website met je eigen look-and-feel is het resultaat.
Portalen
MODULE_PORTALEN
Boeking inzien
Met deze bouwsteen krijgt jouw klant toegang tot zijn boeking via een unieke webpagina. Hier kan de klant zijn offerte goedkeuren, zijn boeking inzien, betalingen uitvoeren (indien afgenomen) en zijn reisbescheiden (indien afgenomen) ophalen.
MODULE_PORTALEN
Klantportaal
Met deze bouwsteen krijgt de klant zijn eigen logingegevens en kan daarmee inloggen in het klantportaal. Hier heeft de klant inzicht in al zijn boekingen (lopende en gerealiseerde) en kan hier per boeking zijn informatie inzien.
MODULE_PORTALEN
Wederverkoperportaal
Met deze bouwsteen geef je jouw wederverkopers toegang tot zijn gemaakte boekingen en kan informatie inzien en reisbescheiden ophalen (indien afgenomen).
MODULE_PORTALEN
Leveranciersportaal
Met deze bouwsteen kun je je leveranciers toegang geven om jouw aanvragen goed of af te keuren. Maar ook kamerlijsten zijn beschikbaar.
MODULE_PORTALEN
Groepsleider
Werk je met groepsleiders dan kun je met deze bouwsteen de groepsleiders toegang geven tot informatie over de reizen waar hij is aan gekoppeld. Daarnaast is er de mogelijkheid om overzichtslijsten beschikbaar te stellen via dit portaal.
MODULE_PORTALEN
Reisleiderportaal
Met deze bouwsteen kun je de reisleider toegang geven tot de informatie over de reis waaraan hij is gekoppeld. Denk hierbij aan deelnemerslijsten, roominglist, enz.