Spi Travel en 1TIS zijn samenwerking gestart

Datum: 17 mei 2024

Dion van Henne de Bruin, oprichter en eigenaar van Spi Travel; ‘Dankzij onze indrukwekkende groei, stappen we nu over op de innovatieve boekingssoftware van 1TIS. Wij denken met deze samenwerking en het gebruik van de software onverminderde aandacht en service aan onze reizigers te garanderen. Hierdoor kunnen zij het ware Madeira gaan beleven. 

Vanaf het eerste contact wist 1TIS ons te overtuigen met hun betrokkenheid en inzicht. We zijn zeer enthousiast over de toekomst van deze samenwerking’.

Rico van Loenen, directeur / eigenaar van 1TIS;’Spi Travel past goed binnen onze klantengroep. Een maatwerk specialist die zowel individuele als ook groepsreizen aanbiedt. Het moment waarop Spi Travel nu met ons gaat samenwerken is ook een goed gekozen moment. De reisorganisatie bestaat reeds, heeft al ervaring met het verkopen en organiseren van de reizen en weet daardoor goed welke werkprocessen geautomatiseerd dienen te worden. Hierdoor worden er nu efficiencyslagen gemaakt, die de groei van de organisatie nog meer gaan bewerkstelligen. Wij kijken ernaar uit om dit gezamenlijk te realiseren’.