Sportstages is een nieuwe klant voor 1TIS

Datum: 14 juni 2022

Sportstages heeft voor 1TIS gekozen om samen stappen te kunnen zetten voor de toekomst. 

Sportstages biedt sportpakketreizen op maat aan voor stages in het binnen- en buitenland. Denk hierbij o.a. aan fietsstages, padelstages, voetbal en basketbal stages. Sportstages is gespecialiseerd in het ondersteunen en organiseren van stages en de complete organisatie neemt Sportstages uit handen van jou als sportclub.

 ‘Voor ons is Sportstages een mooie klant, omdat zij een zeer divers pallet aan activiteiten aanbieden en er achter de schermen veel zaken dienen te automatiseren met inzet van onze software. Denk hierbij aan de vele deelnemerslijsten, individuele betalingen per reis per sportclub. Verschillende kamerindelingen, wensen en voorkeuren per deelnemer. Wedstrijdschema’s die dienen aan te sluiten bij de deelnemers. Soms zijn er opties met de verschillende vervoersmogelijkheden, waarbij een deel van de deelnemers met eigen vervoer komt en anderen voor het vliegtuig kiezen. Je kunt je individueel voor reizen inschrijven, maar ook met het hele gezin of als groep. De keuze is zeer divers en dan is het mooi om de vele operationele werkprocessen te automatiseren en de kans op fouten te reduceren. 

 Uiteraard is het voor 1TIS ook fijn om weer een nieuwe klant uit België te verwelkomen, gezien het feit wij graag in België willen groeien. Wij zien vele kansen voor Belgische reisorganisaties om ook van onze software gebruik te maken, omdat wij aan doorontwikkeling doen van onze software. Ook maken wij gebruik van de laatste technieken en voldoen aan alle strenge eisen rondom cyber-security. Onze software is webbased, wat inhoudt dat je met onze applicatie wereldwijd kunt inloggen, ongeacht waar je bent, zolang er maar internet is,’aldus Rico van Loenen directeur/ eigenaar van 1TIS.