Thailand Travel biedt individuele reizen op maat aan naar bestemmingen in Zuid Oost Azië met 3 labels (Balitravel.nl, Srilankatravel.nl en Thailandtravel.nl). Mrs. Bijl directeur Thailand Travel B.V.: “ Na 20 jaar zijn wij toe aan een nieuw backoffice systeem om het proces van offerte naar factuur, reisbescheiden en administratie verder te optimaliseren. Met de modules van 1TIS denken wij dat op de juiste manier te gaan vormgeven. Na meerdere goede recensies van concullega's te hebben gehoord en gelezen, zijn wij in gesprek gegaan om onze wensen aan te geven en zijn wij inmiddels de samenwerking aangegaan. Tijdens de implementatie van de nieuwe onderdelen worden wij tot nu toe zeer goed begeleid en zijn er van overtuigd dat dit tot een goed resultaat zal gaan leiden. Wij zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat”

‘Thailand Travel is inmiddels onze 115e klant die met onze software is gaan werken’, aldus Rico van Loenen directeur / eigenaar 1TIS.

‘Een mooie mijlpaal om na 15 jaar in de markt te zijn, onze 115e klant te verwelkomen. En wederom een prachtig reisbedrijf, dat als maatwerkspecialist in dit geval naar Thailand reizen aanbiedt. Thailand Travel werkt ook samen met veel lokale partners en gidsen, dus een backoffice systeem dat naadloos aansluit bij alle operationele activiteiten is van essentieel belang.

Momenteel zijn we met onze projectleider onze software aan het implementeren. Een fase die altijd veel vraagt van beide partijen, want de oude manier van zaken verwerken, wordt in een compleet nieuw jasje gegoten. Maar als het eenmaal staat, dan worden de efficiency slagen zichtbaar.

'We bedanken Thailand Travel voor het vertrouwen in ons bedrijf en we gaan er een mooie samenwerking van maken’, aldus van Loenen.