CRM
De module CRM bestaat uit onderstaande bouwstenen;
Klanten
Met deze bouwsteen kun jij jouw klanten op dossierniveau registreren en hun naw-gegevens onderhouden. Er is een koppeling met een postcodetabel en er kunnen boekingen en offertes worden aangemaakt. Alle klantcommunicatie wordt hier vastgelegd en het is mogelijk om kenmerken van klanten toe te voegen en te koppelen aan de klant.
Wederverkopers
Met deze bouwsteen kun jij wederverkopers registreren en hun gegevens onderhouden. Deze wederverkopers zijn onder te verdelen in groepen. Alle communicatie met de wederverkoper wordt hier vastgelegd en ook de boekingen worden geregistreerd. Per wederverkoper worden de commissiepercentages vastgelegd.
Organisaties
Met deze bouwsteen kun jij organisaties registreren en alle bijbehorende gegevens per organisatie onderhouden. Ook kunnen er boekingen aan een organisatie worden toegevoegd en de kenmerken van alle salesactiviteiten. Alle communicatie met de organisatie wordt hier vastgelegd.
Leveranciers
Met deze bouwsteen kun jij leveranciers registreren en hun gegevens onderhouden. Ook kun je leveranciers koppelen aan contracten of reisonderdelen. Alle communicatie met de leverancier wordt hier vastgelegd.
Begeleiders
Met deze bouwsteen kun jij de begeleiders registreren en hun gegevens onderhouden. Ook kun je begeleiders koppelen aan reisdata. Alle communicatie met de begeleiders wordt hier vastgelegd.
CRM basis
Deze bouwsteen is de basis voor het CRM. Hiermee krijg je toegang tot het CRM Dashboard. Ook beheer je hiermee nationaliteiten en aanhefvormen,. Het inrichten van klant- en organisatieacties is hiermee mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om te e-mailen.