Koppelingsbeheer
De module Koppelingsbeheer bestaat uit onderstaande bouwstenen;
Koppelingsbeheer basis
Deze bouwsteen is de basis voor het Koppelingsbeheer. Hiermee heb je toegang tot de externe partijen en de onderliggende configuratie per afgenomen externe partij.
E-reserveringen
Met deze bouwsteen is het mogelijk om een reservering direct door te geven aan een externe partij. Vanuit GRIP. Daarmee ben je in staat om snel, eenvoudig en zonder manuele handelingen een reservering te maken in een extern systeem.
E-betalingen
Met deze bouwsteen ben je in staat om de jouw klant direct online te laten betalen. Een betaallink kan gegenereerd worden welke in de begeleidende e-mail geplaatst kan worden. Indien de website bij ons wordt afgenomen kan dit ook geïntegreerd worden hierin.
Vluchtoplossing
Deze bouwsteen zorgt er voor dat je vluchtinformatie en tarieven kunt ophalen bij derde partijen en deze kunt verwerken in de boekingen.
Autohuuroplossing
Met deze bouwsteen ben je in staat om een externe autohuurbedrijf te koppelen aan je GRIP. Waarbij het mogelijk is om de autohuurgegevens en de tarieven op te vragen.
Extern CRM
Met deze bouwsteen is het mogelijk om GRIP te koppelen aan een extern CRM applicatie. Hiermee kun je naast de klantgegevens ook boekingsgegevens doorsturen voor verdere verwerking.