Vacature Productowner CRM & Online marketing

One Travel Industry Solution (1TIS ) is een organisatie die één totaaloplossing biedt voor reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software GRIP. Momenteel maken meer dan 113 reisorganisaties daarvan gebruik. Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het implementeren van de software, het ontwikkelen van website(s) en het koppelen met andere systemen.

Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van (nu) 15 medewerkers. Er heerst een professionele en informele werksfeer. Er is volop ruimte voor kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. 1TIS is gevestigd in ons uitstekend bereikbare kantoor te Rijswijk dat we delen met ons zusterbedrijf NRV (50 medewerkers).

De werksfeer binnen 1TIS is open, er is geen sprake van een hiërarchische structuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en werkt samen met collega's vanuit diverse disciplines en achtergronden.

1TIS gaat een nieuwe fase in waarbij we onze software uiteraard verder willen optimaliseren, maar zeker ook breder willen inzetten. Dit vereist een uitbreiding van ons team.

Hou jij van aanpakken? Wil je ons helpen bij het verder ontwikkelen van onze software om onze klanten nog meer tevreden te maken en ons klantenbestand uit te breiden? Ben je heel analytisch ingesteld en goed in het stellen van vragen om de wensen om te zetten naar mogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

De marketing van onze klanten; dat is jouw domein. Met het 1TIS-team werk je aan de commerciële groei van onze klanten. Als Product Owner CRM en Online marketing stel je alles in het werk om de module CRM en websitebeheer te optimaliseren voor onze klanten. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en probeert de relevante vernieuwingen door te voeren in ons systeem.
Daarnaast ondersteun je klanten bij het implementeren van deze onderdelen van onze software en adviseer je onze klanten.

Je creëert een duidelijke visie voor je product en neem je je collega’s hierin mee. Je werkt nauw samen met het front-end- en het Projectmanagementteam. Je creëert epics, storylines, backlogs en userstories voor en samen met je team(s). Je denkt na over hoe je dingen makkelijker kunt maken en beslist of een idee genoeg waarde oplevert om er een story op je backlog van te maken. Je gaat complexe projecten opbreken in slimme minimum viable products, prototypes en iteraties, het backlog bijhouden en hierin prioriteiten stellen. Je analyseert het gebruik van je product, voert usability-tests uit en meet de resultaten. Vaak “nee” zeggen dus, zodat jouw “ja” meer waarde krijgt – met andere woorden, het managen van stakeholders. Je demonstreert mooie nieuwe toepassingen met en aan het team en je viert samen de successen van je releases.

Wat verwachten we van jou?

· HBO / WO werk- en denkniveau
· Relevante werkervaring op het gebied van online- en database marketing
· Kennis en ervaring in de reisbranche is een pré
· Ervaring als Product Owner / Projectleider in een Agile omgeving
· Je bent in staat om het de bestaande modules te beheren, nieuwe ontwikkelingen te initiëren en toe te passen
· Je hebt energie, een commerciële focus en een gedrevenheid om elk project van begin tot eind succesvol te begeleiden voor een maximale klanttevredenheid
· Je communiceert sterk en je bent goed in het opstellen van onderzoeksvragen. Daardoor weet je snel en volledig wat iemand bedoelt
· Je spreekt goed Engels en Nederlands

Wat kan je van 1TIS verwachten

· Een goed salaris in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring
· Dienstverband van 32-40 uur per week
· Goed thuiswerkmogelijkheden
· Een uitdagende en groeigerichte werkomgeving
· Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
· Interessante projecten en verantwoordelijkheid, waarbij initiatief zeer gewaardeerd wordt
· Geen hiërarchische structuur, korte lijnen en open communicatie

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatie naar HR@1TIS.nl
Heb je vragen? Neem dan contact op met Rico van Loenen
Telefoonnummer: 070-3076720