Vinea Vakanties en 1TIS zijn een samenwerking aangegaan

Datum: 4 mei 2022

Rico van Loenen, directeur / eigenaar 1TIS vindt het fantastisch dat Vinea Vakanties ook voor 1TIS als software partner heeft gekozen; ‘Vinea Vakanties begeeft zich al sinds de jaren ‘50 op de markt van vakanties. Een reisorganisatie met 70 jaar ervaring, veel productkennis in huis én veel ervaring in het organiseren van vakangtiekampen. Voor ons dus een mooie klant om te ondersteunen, met onze kennis op het gebied van software.

Vinea Vakanties maakt gebruik van ons backoffice systeem, welke we onder andere hebben ingericht met de modules en bouwstenen gericht op groepsreizen. Zoals de groepscalculaties en de overzichtslijsten van de groepsboekingen. De backoffice software wordt ook gebruikt om de vakanties en de kampen in te kunnen delen.

De klanten hebben een ‘mijn omgeving’, waar de klant alles vindt inzake zijn boeking, de facturen, de betalingen die zijn gedaan. Ook staan hier de reisbescheiden en alle informatie over de groep en kan hij hier zijn foto’s uploaden.

Wij hebben met ons projectteam onze boeking API gekoppeld aan de website van Vinea Vakanties, waardoor alle data rondom prijzen en beschikbaarheid realtime gekoppeld zijn aan de backoffice. Een hele uitdaging omdat er ontzettend veel data beschikbaar is. 

En Vinea Vakanties maakt ook gebruik van onze product API, waarmee je o.a. prijs matrixen kunt opvragen en bijvoorbeeld alle content kunt inzien van één specifieke reis op een bepaalde datum.  

Al met al een veelzijdige samenwerking, waarbij wij trots zijn, dat we onze kennis weer volop kunnen inzetten.’