Website ontwikkeling

Datum: 14 juli 2023

Zoals bekend leveren wij met onze software, genaamd GRIP, een zeer uitgebreid en klantgericht backoffice systeem voor reisorganisaties.

Daar houdt het echter niet op, want naast deze backoffice software, bouwen en beheren wij ook boekbare websites. Bij ons heb je hierdoor een alles onder 1 dak oplossing bij 1 gesprekspartner in plaats van meerdere leveranciers.

Het bouwen van de boekbare websites gebeurt door onze eigen en ervaren medewerkers. Zij vertalen jouw wensen in een mooie website. Hierbij maken wij gebruik van de laatste technieken, zoals Elastic Search, en blijven wij continu doorontwikkelen om de beste te zijn in de reisbranche.

Van het zoeken op een website met uitgebreide filtermogelijkheden, het ophalen en bekijken van de gezochte reizen met correcte voorraad en prijzen, zijn uiteraard de basis mogelijkheden. Ook het online boeken door de klant via een ingenieuze boekingswizard en daarbij ook meteen het online betalen van zijn reis behoren tot deze basis.

De website uitbreiden met allerlei content over landen, regio's en plaatsen. Een SEO-pagina, een contactpagina en het toepassen van blogs op de webpagina's behoren tot de vele mogelijkheden. 

En wil je nog verder? Dat kan.

Van het tonen van een duidelijke kassabon bij het boeken, het laten bijboeken van extra opties, zoals autohuur, skimateriaal, verzekeringen, tickets, enz. tot het maken van een favorieten pagina waarin de klant snel zijn eerder bezochte reizen kan terugvinden.

Heb je al een bestaande webpagina en wordt deze vernieuwd door de website uit GRIP, dan wil je natuurlijk ook dat de oude pagina's door Google hoog in de ranking blijven staan. Met 301 redirects zorgen wij ervoor dat je hoog in de ranking bij Google blijft staan. 

Wil jij monitoren waar een klant gedurende de boeking eventueel afhaakt? Dan is een GA4-DataLayer mogelijk om dit te monitoren. 

Een website staat niet stil, hier dien je continu aan te werken. Juist daarom is het handig dat je bij 1 gesprekspartner terecht kunt met al jouw vragen en wensen.