FAQ

Is mijn webhosting inclusief?

Ja, jouw webhosting is inbegrepen in de licentie, ongeacht de licentievorm die je afneemt.
De servers en websites van 1TIS draaien in een hoogwaardig (bemand) datacenter te Amsterdam. Dit datacenter is uitgerust met alle faciliteiten welke je van een datacenter mag verwachten.

De websites en servers van 1TIS worden 24/7 gemonitored. Bij een storing worden onze systeembeheerders o.a. direct per SMS gewaarschuwd. Daarnaast zijn alle servers van 1TIS redundant uitgevoerd. Dit om de continuïteit en de kwaliteit van uw website en database te waarborgen.

Wordt mijn data door jullie gebackupt?

Dagelijks worden er op meerdere manieren backups van jouw bestanden en database gemaakt.
De bestanden worden continu gebackupt op ons redundante systeem. Daarnaast maken wij gebruik van realtime database replicatie. Tevens wordt er eenmaal per dag een volledige backup van alle bestanden en databases gemaakt welke vanuit het datacenter te Amsterdam naar ons kantoorpand te Rijswijk wordt gestuurd middels een beveiligde verbinding. Deze backups worden in een afgesloten ruimte bewaard zodat jouw data en database altijd veilig bij ons zijn opgeslagen.

Wat kost het systeem?

Je beschikt al voor 149 euro per maand over onze volledige software.

Wordt het systeem nog (kosteloos) door ontwikkeld?

Wij geloven niet in eenmalige investeringen in automatisering, voor ons is dit een continu proces. Onze software wordt continu onderhouden en uitgebreid. Al deze aanpassingen zijn vrij te gebruiken door onze klanten. Wij zullen je dus nooit factureren voor algemene functionaliteit die wij toevoegen aan de software.

Welke systeemeisen zijn er om de software te kunnen gebruiken?

Ons systeem is webbased software. Het grote voordeel hiervan is dat het systeem hierdoor weinig systeemeisen nodig heeft. Alles wat je met het systeem wilt, kan je immers online doen. Om gebruik te kunnen maken van onze software dien je over het volgende te beschikken:

Een computer, voorzien van Internet Explorer of andere compatible internet browser
Een internetaansluiting
Een eigen domeinnaam
E-mailadres(sen)
Een programma om e-mail mee af te handelen (bijvoorbeeld outlook of outlook express)
Een programma waarmee je Word documenten kunt maken of aanpassen. (Hier kan je bijvoorbeeld Microsoft Office of de gratis variant Open Office voor gebruiken)

Hoe gaan jullie om met de vertrouwelijke gegevens die ik in het systeem plaats?

Wij zullen uiteraard zeer vertrouwelijk omgaan met de data (o.a. klant-, boekingsgegevens en prijzen) die je in het systeem zet, waar je natuurlijk ook te allen tijde eigendom van bent en blijft.
Dit is voor ons iets vanzelfsprekends.

Wij leggen dit tevens vast in de overeenkomst die je met ons aan gaat. Hierin wordt bepaald dat de van jouw afkomstige gegevens waarvan wij weten of dienen te weten dat deze vertrouwelijk zijn geheim blijven. De verschafte gegevens door jou zullen alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

Kan ik mijn financiële gegevens vanuit het systeem naar mijn boekhoudpakket exporteren?

Ja, wij hebben een koppeling gemaakt met diverse financiële pakketten, zoals Accountview, Exact Online en Snelstart. Deze koppeling maakt het mogelijk om eenvoudig jouw gemaakte facturen binnen het systeem te exporteren naar jouw boekhoudpakket. Daarnaast kan je vanuit jouw boekhoudpakket betalingen van debiteuren weer inlezen in onze software.

Leveren jullie ook maatwerk oplossingen?

Nee, wij leveren geen maatwerk oplossingen. De kracht van ons systeem is juist dat alle functionaliteit van onze software generiek is ontwikkeld. Dit houdt in dat de functionaliteit voor ieder type reisorganisatie op een andere manier ingekleed kan worden.

Tevens heeft het als voordeel dat wij concurrerende prijzen kunnen aanbieden, omdat maatwerk oplossingen ook vaak dure oplossingen zijn.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief