Terugnaar product overzichtspagina
Groepsreizen
Jouw klant reist met een groep en heeft specifieke wensen over de bestemming en de invulling van het programma.
Op basis van deze wensen wordt er een groepsreisproduct samengesteld. Jij neemt de gehele organisatie van de reis bij de klant uit handen en verzorgt een kant en klaar reisproduct waarin vervoer, verblijf en vermaak zijn opgenomen.

Wanneer jij tevens een nieuw product wilt opzetten, kun je de exacte opbouw van het reisprogramma zelf neerzetten. De reis wordt opgebouwd uit losse reisonderdelen, waarna er een totale pakketprijs wordt berekend. De verschillende reisonderdelen worden apart ingevoerd en kunnen worden hergebruikt. Hierdoor kan elk reisonderdeel apart afgehandeld worden.

Het basisproduct van Groepsreizen bestaat uit de 7 modules Algemeen GRIP, CRM, Boeking, Productbeheer, Content, Financieel en Proces. Deze modules worden verder opgebouwd met 15 specifieke bouwstenen. Per module wordt uiteengezet welke bouwstenen in het basisproduct zitten.

Uiteraard is het mogelijk om vanuit individuele wensen ons basisproduct verder op te bouwen met extra modules en bouwstenen. In overleg geven wij onze adviezen over de aanvullende modules en bouwstenen en wordt er een meerprijs berekend.

Ook ondersteunen wij jullie graag met het maken van een website.

Met onze eigen ontwikkelaars helpen wij jullie met het ontwerpen van de website. Deze website wordt uiteraard volledig gekoppeld aan de backoffice.

Ook verzorgen wij diverse koppelingen van portalen met derden. Laat ons weten wat voor jou relevant is en graag bespreken wij met jou of wij deze koppelingen hebben.
> Meer over alle modules
Groepsreizen product
€ 204,-
Per maand
Modules
1 Gebruiker, VPS-type 2
GRIP basis
Deze bouwsteen is de basis van GRIP. Hiermee kun je inloggen, krijg je toegang tot het Dashboard en het gebruikersbeheer.
CRM basis
Deze bouwsteen is de basis voor het CRM. Hiermee krijg je toegang tot het CRM Dashboard. Ook beheer je hiermee nationaliteiten en aanhefvormen,. Het inrichten van klant- en organisatieacties is hiermee mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om te e-mailen.
Klanten
Met deze bouwsteen kun jij jouw klanten op dossierniveau registreren en hun naw-gegevens onderhouden. Er is een koppeling met een postcodetabel en er kunnen boekingen en offertes worden aangemaakt. Alle klantcommunicatie wordt hier vastgelegd en het is mogelijk om kenmerken van klanten toe te voegen en te koppelen aan de klant.
Leveranciers
Met deze bouwsteen kun jij leveranciers registreren en hun gegevens onderhouden. Ook kun je leveranciers koppelen aan contracten of reisonderdelen. Alle communicatie met de leverancier wordt hier vastgelegd.
Boeking basis
Met deze bouwsteen kun je een boekingsdossier registreren en deelnemers toevoegen en er een bepaalde status aan toekennen. Ook kun je boekregels toevoegen en boekingsdocumenten genereren. Per boekingsaanvraag kun je memo’s toevoegen.
Reisbescheiden
Met deze bouwsteen kun je een set aan reisbescheiden en documenten vastleggen en genereren.
Er zijn verschillende opties mogelijk; je kunt bijvoorbeeld een document versturen als er betaald is of pas iets versturen als de set compleet is.
Er is een mogelijkheid om gegevens op de boeking toe te voegen om de reisbescheiden te genereren. Denk hierbij aan een hotellijst, de vertrektijden van de bus, reserveringsnummers, vluchttijden en bepaalde informatie voor de reisleider.
Productbeheer basis
Deze bouwsteen is de basis voor het productbeheer. Hiermee kun je diverse instellingen configureren, elementen aanmaken en verkoopprijzen voorzien. Tevens kun je acties op boekingsniveau en op boekingselementniveau aanmaken.
Pakketreizen
Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.
Voorraad / beschikbaarheid
Met deze bouwsteen kun jij een voorraad aanmaken en deze koppelen aan een reisonderdeel. Ook kun je alternatieve voorraad als aanvraag of altijd beschikbaar toevoegen en onderhouden. Instellingen als aankomstdagen per arrangement of per dag beschikbaar stellen is mogelijk, alsmede het release onderhoud.
Content basis
Deze bouwsteen vormt de basis voor de content. Hiermee kun je contentgroepen, downloads en afbeeldingen vastleggen.
Reiscontent
Met deze bouwsteen kun jij tal van andere onderdelen vastleggen zoals landen, regio’s plaatsen, vervoerslocaties, evenementenlocaties, bezienswaardigheden en accommodaties. Aan al deze onderdelen is content te koppelen en deze reiscontent is weer te koppelen aan de reisonderdelen.
Verkoopfacturen en debiteurenbeheer
Met deze bouwsteen kun je per debiteur facturen aanmaken met verschillende grootboekrekeningen. Deze facturen zijn export klaar gemaakt voor een financieel pakket. Ook kun je factuur documenten genereren en automatisch laten verzenden door middel van factuur acties.
Factuur betalingen verwerken (handmatig of inlezen) en betaling signaleringen zijn tevens mogelijk.
Proces basis
Met deze basis bouwsteen richt je de processen in. Zoals taken en actietypen. Hiermee heb je toegang tot de databronnen en is het mogelijk om documentsjablonen te voorzien.
Boekingsoverzicht
Met deze bouwsteen kun je eigen overzichten aanmaken van beschikbaarheid en de geboekte aantallen.
Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.