Het basisproduct van Groepsreizen bestaat uit zes modules. Deze modules worden verder opgebouwd met allen haar eigen specifieke bouwstenen.
Productbeheer
Standaard inbegrepen
Facturatie en betaling
Standaard inbegrepen
Boekingen
Standaard inbegrepen
Procesgang
Standaard inbegrepen
Workflow & processen
Standaard inbegrepen
Management informatie
Standaard inbegrepen
Terugnaar product overzichtspagina
Groepsreizen
Jouw klant reist met een groep en heeft specifieke wensen over de bestemming en de invulling van het programma.
Op basis van deze wensen wordt er een groepsreisproduct samengesteld. Jij neemt de gehele organisatie van de reis bij de klant uit handen en verzorgt een kant en klaar reisproduct waarin vervoer, verblijf en vermaak zijn opgenomen.

Wanneer jij tevens een nieuw product wil opzetten, kun je de exacte opbouw van het reisprogramma zelf neerzetten. De reis wordt opgebouwd uit losse reisonderdelen, waarna er een totale pakketprijs wordt berekend. De verschillende reisonderdelen worden apart ingevoerd en kunnen worden hergebruikt. Hierdoor kan elk reisonderdeel apart afgehandeld worden.
> Meer over de opbouw
Groepsreizen product
€ 190,-
Per maand
Modules
1 Gebruiker, 1 VPS
Pakketreizen
Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.
Losse reisonderdelen
Deze bouwsteen biedt de mogelijkheid om reisonderdelen toe te voegen. Zoals; een hotel, een vlucht, een entreeticket, een verzekering en excursie. Ook kun je prijzen en voorraad koppelen aan het reisonderdeel. De reisonderdelen kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en reisonderdelen koppelen aan een land, regio of plaats.
Leveranciers
Met deze bouwsteen kun jij leveranciers registreren en hun gegevens onderhouden. Ook kun je leveranciers koppelen aan contracten of reisonderdelen. Alle communicatie met de leverancier wordt hier vastgelegd.
Voorraad / beschikbaarheid
Met deze bouwsteen kun jij een voorraad aanmaken en deze koppelen aan reisonderdeel. Ook kun je alternatieve voorraad als aanvraag of altijd beschikbaar toevoegen en onderhouden. Instellingen als aankomstdagen per arrangement of per dag beschikbaar stellen is mogelijk en het release onderhoud.
Verkoopprijzen
Met deze bouwsteen kun jij verkoopprijzen middels verschillende prijsstructuren vastleggen. Bijvoorbeeld per boeking, of per unit, of per unit full paying passenger, of per persoon of per leeftijdsrange.
Ook kun je prijsregels vastleggen zoals 7 = 6 of een vroegboekkorting. Tevens kun je de verkoopprijs bepalen aan de hand van de inkoopprijs met een toeslag.
Reiscontent
Met deze bouwsteen kun jij tal van andere onderdelen vastleggen zoals landen, regio’s plaatsen, vervoerslocaties, evenementenlocaties, bezienswaardigheden en accommodaties. Aan al deze onderdelen is content te koppelen en deze reiscontent is weer te koppelen aan de reisonderdelen.
Boekingsdossier
Met deze bouwsteen kun je een boekingsdossier registreren en deelnemers toevoegen en er een bepaalde status aan toekennen. Ook kun je boekregels toevoegen en boekingsdocumenten genereren.
Per boekingsaanvraag kun je memo’s en preferenties toevoegen.
Reisbescheiden
Met deze bouwsteen kun je een set aan reisbescheiden en documenten vastleggen en genereren.
Er zijn verschillende opties mogelijk; je kunt bijvoorbeeld een document versturen als er betaald is of pas iets versturen als de set compleet is.
Er is een mogelijkheid om gegevens op de boeking toe te voegen om de reisbescheiden te genereren. Denk hierbij aan een hotellijst, de vertrektijden van de bus, reserveringsnummers, vluchttijden en bepaalde informatie voor de reisleider.
Boekingsoverzicht
Met deze bouwsteen kun je eigen overzichten aanmaken van beschikbaarheid en de geboekte aantallen.
Factureren
Met deze bouwsteen kun je per debiteur facturen aanmaken met verschillende grootboekrekeningen. Deze facturen zijn export klaar gemaakt voor een financieel pakket.
Ook kun je factuursdocumenten genereren en automatisch laten verzenden.
Debiteur betalingen
Met deze bouwsteen kun je debiteurbetalingen invoeren en of inlezen.
Klanten
Met deze bouwsteen kun jij jouw klanten op dossierniveau registreren en hun naw-gegevens onderhouden. Er is een koppeling met een postcodetabel en er kunnen boekingen en offertes worden aangemaakt. Alle klantcommunicatie wordt hier vastgelegd en het is mogelijk om kenmerken van klanten toe te voegen en te koppelen aan de klant.
Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Bekijk ons vraag- en antwoord pagina of voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief