Djoser

 

Nieuws

Bureau Vlieland kiest voor langdurige samenwerking met 1TIS
Erwin Soolsma directeur van Bureau Vlieland; ’Als reisbureau voor groepen en evenementenbureau werkten we tot nu met verschillende oplossingen voor offertes, facturatie en communicatie met leveranciers en klanten. Weinig efficiënt, tijdrovend en onoverzichtelijk. Hoe fijn zou het zijn om al onze processen te kunnen vangen binnen één oplossing. Na een online zoektocht hebben we dat gevonden in de backoffice software 1TIS. De onboarding en begeleiding is zeer prettig en professioneel.
Asia Travel Tours gaat samenwerking aan met 1TIS
Iwan Lalji directeur Asia Travel Tours heeft recent gekozen voor een samenwerking met 1TIS. ‘Onze slogan is Asia Travel Tours uw reis, onze aandacht en hier horen goede samenwerkingspartners bij. Vandaar dat de keuze is gevallen op 1TIS om een solide softwareleverancier te omarmen die 100% gespecialiseerd is in de reisbranche. De klik was er vanaf het eerste moment toen we met 1TIS in contact kwamen en de vele functionaliteiten van het systeem, gaven bij ons de doorslag. Het backoffice systeem van 1TIS heet GRIP en hiermee moest ik al snel denken aan ‘Grip krijgen op de reiswereld is werken met GRIP’, aldus Iwan Lalji.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief