Toepassingen

Met onze reis software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. In onderstaande lijst hebben wij diverse typen reisorganisaties beschreven. Wanneer jij je in een type herkent, kan je vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op jouw organisatie.
typ_busreizen.png
Busreisorganisatie
Jouw organisatie biedt busreizen aan voor de individuele klant of organiseert reizen voor groepen.
typ_rondreizen.png
Rondreisaanbieder
Jouw reisorganisatie biedt compleet verzorgde rondreizen aan. Dit kunnen individuele reizen, groepsreizen of maatwerk reizen zijn.
typ_bestemmingsspecialisten.png
Bestemmingsspecialist
Je verkoopt reizen naar een specifieke bestemming. Door jouw kennis van deze bestemming weet jij je klanten het perfecte aanbod te bieden.
typ_doelgroep.png
Doelgroepreizen
Je reisproduct is speciaal afgestemd op een specifieke doelgroep met een bepaalde interesse of op een bepaald type reiziger. Vaak opereer je in een nichemarkt.
typ_groepsreizen.png
Maatwerk groepsreizen & incentives
Jouw klant reist met een groep en heeft specifieke wensen over de bestemming en de invulling van het programma. Op basis van deze wensen wordt er een maatwerk reisproduct samengesteld.
typ_zonvakanties.png
Zonvakanties
Je klant boekt een zonvakantie in één accommodatie. In de omgeving is voldoende gelegenheid om het strand te bezoeken, het bruisende stadscentrum te verkennen of culturele uitstapjes te ondernemen.
typ_evenementen.png
Evenementen arrangementen
Je organisatie beschikt over toegangskaarten voor een repeterend evenement. Om dit evenement heen worden arrangementen gecreëerd.
typ_shortbreaks.png
Shortbreak
Je organisatie verkoopt korte vakanties naar diverse bestemmingen. Je hebt een overwegend actiematig aanbod.
typ_campers.png
Campers
Je organiseert camperreizen. Daarbij kan je zowel losse camperverhuur als complete camperrondreizen aanbieden.
campingaanbieders
Campingaanbieders
Je organiseert campingvakanties. Het aanbod is divers en sterk gericht op faciliteiten op het terrein en bezienswaardigheden in de buurt van het park.
typ_unknown.png
Andere organisatie
Herken jij je niet in bovenstaande organisaties? Wij bieden je een oplossing aan voor elk type reisorganisatie. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief