Toepassingen

Met onze reis software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. In onderstaande lijst hebben wij diverse typen reisorganisaties beschreven. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

typ_busreizen.png
Busreisorganisatie
Uw organisatie biedt busreizen aan voor de individuele klant of organiseert reizen voor groepen.
typ_rondreizen.png
Rondreisaanbieder
Uw reisorganisatie biedt compleet verzorgde rondreizen aan. Dit kunnen individuele reizen, groepsreizen of maatwerk reizen zijn.
typ_bestemmingsspecialisten.png
Bestemmingsspecialist
U verkoopt reizen naar een specifieke bestemming. Door uw kennis van deze bestemming weet u uw klanten het perfecte aanbod te bieden.
typ_doelgroep.png
Doelgroepreizen
Uw reisproduct is speciaal afgestemd op een specifieke doelgroep met een bepaalde interesse of op een bepaald type reiziger. Vaak opereert u in een nichemarkt.
typ_groepsreizen.png
Maatwerk groepsreizen & incentives
Uw klant reist met een groep en heeft specifieke wensen over de bestemming en de invulling van het programma. Op basis van deze wensen wordt er een maatwerk reisproduct samengesteld.
typ_zonvakanties.png
Zonvakanties
Uw klant boekt een zonvakantie in één accommodatie. In de omgeving is voldoende gelegenheid om het strand te bezoeken, het bruisende stadscentrum te verkennen of culturele uitstapjes te ondernemen.
typ_evenementen.png
Evenementen arrangementen
Uw organisatie beschikt over toegangskaarten voor een repeterend evenement. Om dit evenement heen worden arrangementen gecreëerd.
typ_shortbreaks.png
Shortbreak
Uw organisatie verkoopt korte vakanties naar diverse bestemmingen. U heeft een overwegend actiematig aanbod.
typ_campers.png
Campers
U organiseert camperreizen. Daarbij kunt u zowel losse camperverhuur als complete camperrondreizen aanbieden.
campingaanbieders
Campingaanbieders
U organiseert campingvakanties. Het aanbod is divers en sterk gericht op faciliteiten op het terrein en bezienswaardigheden in de buurt van het park.
typ_unknown.png
Andere organisatie
Herkent u zich niet in bovenstaande organisaties? Wij bieden u een oplossing aan voor elk type reisorganisatie. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief