Zonvakanties

Als zonvakantie aanbieder biedt je een vakantie aan bestaande uit één accommodatie waar de klant gedurende zijn hele vakantie in verblijft. Vaak is er ook slechts sprake van één vervoerscomponent.

Inkoop en Contracten

Waar vaak de lastigheid zit bij zonvakanties is dat er sprake is van ingewikkelde hotel contracten. De keuzemogelijkheden voor de klant ten aanzien van zijn accommodatie zijn vaak zeer divers. Van mogelijkheden zoals een kamer met zeezicht, wel of geen balkon. En wat te denken van geschakelde kamers voor de kinderen, als er een familievakantie geboekt wordt. Of twee éénpersoonsbedden of een groot bed. De verschillende kamertypes waar je bij het boeken uit kunt kiezen.

Uiteraard dienen deze hotel contracten met alle individuele afspraken goed in de backoffice vastgelegd te worden en ook dient het juiste hotel aan de juiste reis gekoppeld te zijn.

Content

Omdat de accommodatie van groot belang is voor de klant, dienen de juiste hotelbeschrijvingen, met alle keuzemogelijkheden ook correct te worden weergegeven in de offerte. Met onze backoffice software voer je eenmalig de accommodatie beschrijving op, waarna je deze informatie zowel op de website, als in de offerte en de reisbescheiden opnieuw gebruikt.

Uiteraard wil je een offerte snel kunnen samenstellen, middels het kunnen aanvinken van de standaard tekst beschrijvingen. Alle losse elementen staan in de backoffice benoemd en zelf maak je er de juiste combinaties van in een offerte.

CRM

De communicatie met jouw leveranciers dient goed en spoedig te verlopen. Wij hebben de bouwsteen Leveranciers. Met deze bouwsteen registreer je de leverancier en de bijbehorende gegevens. Leveranciers kun je koppelen aan contracten of reisonderdelen en alle communicatie met de leverancier wordt hier automatisch vastgelegd.

Wij weten als geen ander dat adhoc inkopen, met regelmaat voorkomt bij zonvakanties. Uiteraard is het dan ook noodzakelijk dat je in je backoffice alle afspraken goed vastlegt, behorende bij de betreffende reis.

Aanvragen

Ook zijn er met regelmaat accommodaties op aanvraag. Met onze aanvraagmodule leg je alle gemaakte afspraken snel en gemakkelijk vast. Ook kun je per reis zien, wat er op aanvraag staat en nog niet akkoord is gegeven.

Voorraad

Het beheren van je voorraad is essentieel en door onze module voorraadbeheer wordt je alle inzichten geboden. Hierdoor kun je snel marketingacties rondom een bepaalde zonvakantie uitzetten.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.

Met deze bouwsteen kun jij een voorraad aanmaken en deze koppelen aan een reisonderdeel. Ook kun je alternatieve voorraad als aanvraag of altijd beschikbaar toevoegen en onderhouden. Instellingen als aankomstdagen per arrangement of per dag beschikbaar stellen is mogelijk, alsmede het release onderhoud.

Met deze bouwsteen kun jij contracten vastleggen en koppelen aan leveranciers. Ook kunnen contractprijzen met verschillende prijsstructuren en inkoopprijsregels worden vastgelegd. Het inlezen van contracten vanuit Excel is mogelijk en je kunt de inkoopvaluta per contract registreren.

Deze bouwsteen vormt de basis voor de content. Hiermee kun je contentgroepen, downloads en afbeeldingen vastleggen.

Met deze bouwsteen kun jij tal van andere onderdelen vastleggen zoals landen, regio’s plaatsen, vervoerslocaties, evenementenlocaties, bezienswaardigheden en accommodaties. Aan al deze onderdelen is content te koppelen en deze reiscontent is weer te koppelen aan de reisonderdelen.

Met deze bouwsteen kun je eigen overzichten aanmaken van beschikbaarheid en de geboekte aantallen.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Zonvakanties gebruiken

rosslogo.png
Ross Holidays
ILI logo
Ilios Reizen
v24-logo.png
Vakantie24
sardinie4all.png
Sardinia4All
ABC Travel
onze_klanten_alpenreizen.png
Alpen reizen
Health Holidays
logoint.png
Internatuur
Logo Valk vakanties
Van der Valk Vakanties

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen