Individuele rondreizen

Als individuele rondreis aanbieder biedt je vaak een vooraf samengestelde reis aan met een vast programma. Vaak is deze reis een rondreis en zijn de accommodaties en de activiteiten per dag vastgelegd gedurende de hele reis. Een klant kan kiezen om wel of niet deel te nemen aan de aanvullende activiteiten en uiteraard dient de agent ter plaatse te weten, wat de klant heeft afgenomen.

Backoffice

Deze reis leg je gemakkelijk eenmalig vast in onze backoffice software, met alle bijbehorende reisbeschrijvingen en iedere individuele klant ontvangt de offerte compleet uitgewerkt met slechts één druk op de knop. Uiteraard compleet voorzien met alle accommodatie beschrijvingen en de beschrijvingen van de activiteiten op locatie.

De daadwerkelijke uitvoer van de reis is gemakkelijk, omdat alle componenten uit de offerte achter de schermen los staan ingeboekt.

Vluchtoplossing

Een kenmerk van de individuele rondreis is het aanbieden van dagelijks vertrek voor jouw klanten. Vaak ook nog vanaf verschillende luchthavens met verschillende vertrektijden. In onze backoffice software is een koppeling met Amadeus, waardoor alle data rondom de vluchten realtime gekoppeld is.

Pakketreis

Bij individuele rondreizen hanteer je een vaste calculatie op basis van de losse segmenten. In de backoffice staan alle losse segmenten benoemd en per reis kun je de gewenste segmenten samenvoegen om tot een eindsom te komen per reis.

Inkoop en Contracten

De inkoopcontracten met lokale agenten en DMC's leg je allemaal vast in ons systeem en zijn per reis te koppelen.
Ook hebben we speciale koppelingen gemaakt voor de inkooppartners, zodat de relevante gegevens van de klant en zijn afgenomen reis 1 op 1 automatisch worden uitgewisseld.

CRM

Een gedegen en vlotte communicatie met leveranciers is van essentieel belang. Wij hebben hiervoor een leveranciersportaal ontwikkeld. In dit portaal vindt alle communicatie met de leverancier plaats. Je slaat er contracten in op, maar ook alle e-mail communicatie vindt hier plaats. Zo zijn gemaakte afspraken altijd gemakkelijk en snel terug te vinden en te herleiden.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.

Met deze bouwsteen kun jij contracten vastleggen en koppelen aan leveranciers. Ook kunnen contractprijzen met verschillende prijsstructuren en inkoopprijsregels worden vastgelegd. Het inlezen van contracten vanuit Excel is mogelijk en je kunt de inkoopvaluta per contract registreren.

Met deze bouwsteen kun je op basis van meerdere boekregels een dagprogramma genereren. Je kunt sjabloon-teksten en afbeeldingen gebruiken, die per dagprogramma aan te passen zijn. Je kunt afbeeldingen koppelen en je kunt accommodaties en excursies per dag koppelen.
Dit reisprogramma kun je vervolgens opnemen in offertes, bevestigingen en de reisbescheiden.

Met deze bouwsteen maak je de huidige workload inzichtelijk. De werklijst geeft aan wat er nog moet gebeuren. In deze werklijsten kunnen mails, acties en berichten van stakeholders worden opgenomen (collega’s). Deze werklijsten zijn te verdelen op afdelingsniveau, urgentie en iedere taak kan aan een medewerker worden gekoppeld.
Middels automatische taken kunnen acties aan de lijst worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om een datum aan een actie mee te geven, zodat deze actie op die betreffende datum in de werklijst komt.

Deze bouwsteen zorgt er voor dat je vluchtinformatie en tarieven kunt ophalen bij derde partijen en deze kunt verwerken in de boekingen.

Deze bouwsteen wordt gebruikt in combinatie met de Vluchtoplossing. Met deze bouwsteen is het mogelijk om te communiceren met Amadeus.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Individuele rondreizen gebruiken

onze_klanten_tiara_tours.png
Tiara Tours
onze_klanten_aquaterra.png
Echt ierland
UStravel.nl
Israel idoed Reizen
Rebecca Adventure Travel

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen